Haberler

Santos: 9 Puan Geriye Düştüğümüzde Bile Şampiyonluk Yolundaki İnancım Sonzuzdu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre dos Santos, şampiyonluk yolundaki inancının 9 puan geriye düştüklerinde bile sonsuz olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre dos Santos, şampiyonluk yolundaki inancının 9 puan geriye düştüklerinde bile sonsuz olduğunu söyledi. İlk yarının takım adına pek olumlu geçmediğini ifade eden Santos, "İkinci yarıda taşların da yerine oturmasıyla bir aile olduk. Bu ailenin getirmiş olduğu bağımlılık ve bütünlük sayesinde de son 18 maça baktığınızda 17 galibiyet, 1 beraberlik göreceksiniz. Bu da gerçekten başarılması güç bir durumdur" dedi.

Şampiyonluğu kazandıkları Sivasspor karşılaşmasında takımın ilk golünü atan Santos, maça her çıktığında takımı için en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, "Şampiyonluk yolundaki son maçta ilk golü atabilmek, galibiyette pay sahibi olabilmek, takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve camianın bu mutluluğunda da pay sahibi olabilmek benim için gerçekten mutluluk verici. Her sahaya girdiğimde takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Dün golü atmam benim açımdan çok iyiydi. Fakat önemli olan bizim maçı kazanıp, şampiyon olmamızdı. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Takım olarak şampiyonluğa hep inandıklarını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi: "Karamsarlığa düştüğüm anlar olmadı. Mutsuz olduğumuz anlar oldu. İlk yarıda bahsettiğimiz gibi sonuçlar gelmeyince insan kendi kendine üzüntüye kapılıyor. Fakat benim şampiyonluk yolundaki inancım 9 puan arkaya düştüğümüzde, ikinci yarıya başlarken bile inancım sonsuzdu. Bende olan bu inanç bütün takım arkadaşlarımda da vardı ki, sonuç olarak sizinle şu anda şampiyon bir takımın, şampiyon oyuncusu olarak konuşuyorum. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title