Haberler

Sam-sev'den Samsunspor Yönetimi'ne 'Genç Futbolcuları Satmayın' Çağrısı

Samsun Spor ve Eğitim Vakfı (Sam-sev) Başkanı Sadi Subaşı, Samsunspor'un Altyapısından Gelen Gençlerin Takımın İskeletini Oluşturduğunu Belirterek, Bu Gençlerin Samsunspor'dan Kopmasına Neden Olacak Her Türlü Girişimin Samsunspor'un Sonu Olacağını Söyledi.

Samsun Spor ve Eğitim Vakfı (SAM-SEV) Başkanı Sadi Subaşı, Samsunspor'un altyapısından gelen gençlerin takımın iskeletini oluşturduğunu belirterek, bu gençlerin Samsunspor'dan kopmasına neden olacak her türlü girişimin Samsunspor'un sonu olacağını söyledi.

Samsunspor Yönetim Kurulu'nun 7 Haziran'da olağanüstü genel kurul karar alması ile yeni bir dönemin başlayacağına işaret eden Sadi Subaşı, sezon içinde yaşanan bazı olayların Samsunspor camiasına hiç yakışmadığını ifade etti. Yönetim içinde yaşanan tartışmalar ve saha içinde seyircilerin önünde futbolcuların kendi arasında kavga ederek karakolluk olmasının ciddi bir idari ve teknik yönetim zaafından kaynaklandığını dile getiren Subaşı, "Bu nedenle önümüzdeki kongrede Samsunsporumuzun şanlı geçmişine yakışır bir yönetime kavuşturmak tüm Samsunlular için kaçınılmaz bir görev haline gelmiştir" dedi. Geçmişte yaşanan istenmeyen olayların hiçbir kent yöneticisinin ve işadamının Samsunspor'a ilgisiz kalmasına gerekçe olamayacağını aktaran Sadi Subaşı, Samsunspor'u güvenli bir ortama taşımak tüm Samsunluların görevi olduğuna işaret etti.

Takımın iskeletini oluşturan genç futbolcuların yeterli deneyime ulaştığını ve gelecek sezon Samsunspor'u taşıyacak duruma geldiğini vurgulayan Subaşı, "Genel kurul aşamasında bu gençlerin Samsunspor'dan kopmaması için Başkan Sezgin Gümüş ve Yönetim Kurulu'nun genel kurul sonuna kadar gerekli çabayı harcaması gerekir. Bu oyuncuların hiçbirinin satışı kesinlikle düşünülmemelidir. Çünkü bu gençlerin takımdan kopmasına neden olacak her türlü girişim Samsunspor'un sonu olacaktır. Yönetime talip olacak kişilerin çalışmalarına hız vererek gerekli güven ortamını bir an önce sağlamaları ve kararsızlık içerisinde beklemekte olan genç oyuncularımızın sözleşme işlemlerinin tamamlanması en büyük dileğimizdir. Tüm bunların oluşması için, yapılacak genel kurulda sağlıklı bir yönetimin oluşmasını sağlamak zorunlu hale gelmiştir" diye konuştu.

SAM-SEV'in 20 gündür Samsun dışında yaşayan işadamları görüşmeler yaptığını belirten Sadi Subaşı, yeni oluşacak yönetime bu işadamlarının destek vereceğini sözlerine ekledi.

(İG-SA-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title