Haberler

Sakıp Sabancı Sevdiği Şarkılarla Anıldı

Merhum İş Adamı Sakıp Sabancı, Ölümünün 6. Yıl Dönümünde Sabancı Center'da En Sevdiği Şarkılarla Anıldı.

Merhum iş adamı Sakıp Sabancı, ölümünün 6. yıl dönümünde Sabancı Center'da anıldı. Anma töreninde Sabancı'nın en sevdiği şarkılardan oluşan konser verildi. Törene, Mustafa Sarıgül, Orhan Gencebay, Ali Koç gibi iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Törenin yapıldığı İkiz Kulelerin girişine Sakıp Sabancı'nın dev posteri asıldı. Törende konuşma yapan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, gecenin organizasyonu ve tertibini Dilek Sabancı'nın yaptığını belirterek, mikrofonu ona bıraktı. Dilek Sabancı, babasının hep dostlarıyla anılmak istediğini ve onları hep yanında görmek istediğini belirterek, geceyi de bu amaçla düzenlediğini söyledi.

Geceyi gelenek haline getirerek her sene düzenlemeye devam edeceklerini kaydeden Dilek Sabancı, katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra, Sakıp Sabancı'nın sevdiği şarkılardan oluşan konser verildi. Törene, aralarında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ali Koç, sanatçı Orhan Gencebay gibi ünlü isimlerin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, davetlilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Ozan URAL/ İSTANBUL, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title