Haberler

Safranbolu'daki Yangın

Safranbolu İlçesine Bağlı Yazıköy'de Bir Evde Çıkan Yangında 13 Aylık Bebek Yanarak Hayatını Kaybetti. Yangında Ölen Aslı Bebeğin Odadan Emekleyerek Kapıya Kadar Geldiği, Daha Sonra Yanan Çatının Üzerine Düştüğü Tespit Edildi.

Safranbolu ilçesine bağlı Yazıköy'de bir evde çıkan yangında 13 aylık bebek yanarak hayatını kaybetti. Yangında ölen Aslı bebeğin odadan emekleyerek kapıya kadar geldiği, daha sonra yanan çatının üzerine düştüğü tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Yazıköy İnönü Mahallesi'nde anne Elveda Kaba'nın evdeki sular donduğu için çocuğu uyutarak yaklaşık 50 metre uzaklıktaki komşusuna su almaya gitti. Bu sırada sobadan çıktığı tahmin edilen yangında, 13 aylık Aslı Kaba yanarak hayatını kaybetti. Ersin Kula'ya ait evde kalıp hayvanlarına bakarak çobanlık yapan baba Ahmet Kaba'nın, dün akşam eşinin annesini Ovacuma'ya bırakmaya gittiği için evde olmadığı öğrenildi. Safranbolu Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri tarafından söndürülen

yangın sonrası evin içinde bebek arandı. Bebek, çöken tahtaların altında 45 dakika sonra sobanın yanında bulundu. Yangında ev kül olurken olayı öğrenip eve gelen ailenin yakınları fenalık geçirdi.

EMEKLEYEREK KAPIYA GELMİŞ

Yangında 13 aylık Aslı bebeğin odadan emekleyerek kapıya kadar geldiği, daha sonra yanan çatının üzerine düştüğü tespit edildi. Alevlerden kaçmaya çalışan Aslı bebekten geriye sadece yürüme arabası kaldı. Olayı duyar duymaz köye gelen baba Ahmet Kaba'ya ise acı haberi jandarma ekipleri verdi. Çocuğunun yanarak öldüğünü öğrenen baba Ahmet Kaba, sinir krizleri geçirdi. Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız ve Safranbolu Emniyet Müdürü Mehmet Çuhacı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Aslı bebeğin cesedi Safranbolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

(YE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title