Haberler

Saadet Adaylarından Hesob'a Ziyaret

Güncelleme:

Hatay Esnaf Ve Sanatkarları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz, SP Hatay Milletvekili Adayları Necmettin Çalışkan, Selami Çekiç, Fahri Serdar Özal Ve İl İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini Kabul Etti.

Hatay esnaf ve sanatkarları birliği başkanı a. Kadir teksöz, saadet partisi hatay milletvekili adayları necmettin çalışkan, selami çekiç, fahri serdar özal ve il ilçe yönetim kurulu üyelerini kabul etti.TEKSÖZ Saadet Heyetini birlik binası girişinde karşıladı. Birçok oda başkanının da hazır bulunduğu ziyarette TEKSÖZ kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı ve Saadet Heyetinin ziyaretinden memnun olduklarını belirtti.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Necmettin ÇALIŞKAN' da Birlik Başkanı TEKSÖZ ve oda başkanlarının nazik davetine teşekkür etti ve şunları söyledi " Biz esnaf sorunlarını en önemli sorun olarak görüyoruz. Zaten en AKP iktidarlarında en çok ezilen esnaf olmuştur. AVM ve büyük marketlerin cirosu AKP iktidarları başında % 3 iken şimdi % 65 olmuştur. Yani üç esnaftan ikisi ölmüştür.

Toplumun temel taşı esnafı iflas ettirip tefecinin eline düşürdüler. Bütün ülke ekonomisini alış veriş merkezlerine, marketlere teslim ettiler. İskenderun' a yeni bir AVM açıldı. Şimdi Antakya' ya açılacak. Hatta iki tane açılacak. Ustalık diyorlar. Çıraklıkta Irak'ın işgaline, kalfalıkta bir çok ülkenin, İslam Ülkelerinin işgaline göz yumdular hatta destek oldular. Ustalıkta ne yapacaklar Allah Korusun. Yaşananları görüyorsunuz.

Adım adım her yerde işgaller var. Mısır, Yemen, Lübnan, Libya, Sudan bölündü ve işte Suriye bölünüyor. Sıra kimde..? İMF' ye olan borcun azaldığından bahsedip toplam iç ve dış borcun nerdeyse 3 katına çıktığını gizliyorlar. Ekonomik olarak geldiğimiz nokta maalesef çok kötüdür. Özelleştirme yabıncılaştırmadır. Bunlar resmen peşkeş çektiler. Tüm kar eden kuruluşları sattılar. Şeker fabrikaları, çimento fabrikaları, limanlar, borsa, petkim, tüpraş, telekom, cep telefonları, sigorta kuruluşları, araç muayene istasyonu ve daha nice stratejik işletmeleri sattılar.

Kamuya ait satacak bir şey kalmadı şimdi belediyelere ait yerleri satacaklar. Otoban, boğaz köprüsünü de satacaklar. Şu anda borsanın %70' ten fazlası, bankaların %45' ten fazlası, sigorta şirketlerinin % 90'dan fazlası yabancıların elinde. Geçtiğimiz günlerde en büyük ilk 100 firma açıklandı, 40 tanesi banka. İlk 12 tamamen banka. Kimlerin memnun, kimlerin kar ettiğini buradan anlıyoruz.

Büyüyoruz diyorlar sadece rantiyeciler faizciler büyüyor. Sürekli tahvil satıyorlar. Günü kurtarmaya çalışıyorlar. Bize sermaye geliyor diyorlar aldatıyorlar. Yabancı sermaye gelip fabrika kursa tamam anlarız bunlar kar eden kuruluşları satıyorlar. Bu yıl cari açık 75 milyar dolar olarak bekleniyor. Kriz bekleniyor Allah korusun kötüye gidiyor. 9 yılda bir şeyler yaptılar. Ama bu yapılanlar dokuz yıl için yeterli değil. Yaptıkları hizmetler karın doyurucu şeyler değil. Halk iş istiyor. Siz insanları gözünün içine baka baka top sahasından, adliyeden bahsediyorsunuz. Ülkenin güvenliği tehlikede." Dedi ve yine en büyük görevin her zaman olduğu gibi esnafta olduğunu belirtip, "Esnafı en çok koruyan Saadet İktidarları olmuştur yine yapacağız." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title