Haberler

Rusya, Dünya Kupası Süresince 18 Milyar Dolar Kazandı

Güncelleme:

Dünya Kupasını düzenleyen Rusya, 1 ayın sonunda 18 milyar dolarlık gelir elde etti.

Dünyanın en büyük organizasyonunda kupayı müzesine götüren ülke, Hırvatistan'ı 4-2 yenen Fransa oldu. Birçok sürprizin yaşandığı Dünya Kupası'nın kazananlarından biri de şüphesiz ev sahibi Rusya'ydı.

BİNLERCE TURİST RUSYA'YA AKIN ETTİ

Yüz binlerce futbolsever kupayı yerinde takip etmek için Rusya'nın yolunu tutarken ülkeye de yüklü miktarda döviz bıraktı. Kupa aynı zamanda Dünya Kupası tarihinin en iyi ev organizasyonlarından birini yapan Rusya'nın ülke ekonomisine de büyük katkı sağladı.

Ev sahibi Rusya, 1 aylık futbol bayramı sonunda yaklaşık 18 milyar dolarlık bir gelir elde etti.

TÜRKİYE 2024'E ADAY

Ensonhaber'in haberine göre; Rusya'nın kasasına giren para bir kez daha gösterdi ki, dev organizasyonlar ülkeler için büyük önem taşıyor.

Bilindiği gibi ülkemiz de 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenlemek için aday. Almanya ile yarışacağımız bu adaylık sürecinde organizasyonun ev sahipliğini kazanmamız durumunda önemli bir gelirin de sahibi olacağız.

Her yıl milyonlarca turistin tatil için geldiği Türkiye, Avrupa'nın en büyük kupasını düzenlediği takdirde, turist sayısı katlanacak ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Mert:

TURK ''Almanyayı gozunde buyuten. Almandir. '' diyorsun da Bosch, Siemens, AEG, Varta, Braun, Bayer, Henkel, Nivea, Faber kullanıp, BMW, Mercedes, Audi, VW, Porsche Opel''e binip, Real ve Metro''ya gidip, Adidas, Puma giydiğinin farkında mısın, yoksa sen de Türkiye''nin dünya lideri bir dev olduğuna inanan saflardan mısın???

22
3
yanıtYanıtla
almanci:

cok öküzsün beee

yanıt2
yanıt11
GOKTURK_NL:

saf ve salaklar bizi kiskaniyor diyenler

yanıt2
yanıt0
Mert:

Bizim profesyonellikten uzak, tembel, hakeme saldıran, sözde milliler de prim derdine düşsün. . .

12
1
yanıtYanıtla
Komikmisin ? Orta Doğu Ülkesiyiz.:

Ülkede adalet kavramı tartışılıyor. Kişi hak ve özgürlükleri tartışılıyor. . Herkes kendi adaletini kendi uyguluyor. . Kimin neden içeri girdiği kimin suçlu olduğu olmadığı belirsiz. . Üretim yok . . Bilim yok. . Spor desen herkes para peşinde para yoksa milli ruh yok diyen furbolcular var biliyorsunuz. Köpeğe tecavüz ufak sabi ye tecavüz varken mi ? Ben Amerika, rusya inglitere olucam yeminle türkiyeye kapıları kapatırım kimse kızmasın olan bu üzgünüm. :(

5
7
yanıtYanıtla
BELGİN:

Bravo Rusya''ya! Yüzünün akıyla çıktı. Bugünkü durumunda ancak bu kadara güzel organize edilebilirdi.

12
0
yanıtYanıtla
Tekiner:

Hayırlısıyla bir de bize nasip olsaydı şu organizasyon!

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Antalya''ya gelen Ruslar''ın ne işi var be. . .

1
7
yanıtYanıtla
forza15:

bizim milli takım para hırsı olduğu müddetçe bir yere varamaz. . .

6
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

o PARA HIRSI NIN OLMADIĞI KAÇ TANE İNSAN TANIYORSUN . ZAMANIN BİRİ BEYAZIT BİSTAMİ HAZRETLERİ TALEBELERİ İLE BİR KIŞ GÜNÜ HAVANIN BUZ GİBİ OLDUĞU BİR ZAMAN , BAKARLAR Kİ KÖPEK YAVRULARI BİRBİRLERİNİ SOKULMUŞ , ARALARINDAKİ GÖRÜNTÜ O KADAR GÜZEL Kİ . TALEBEDEN BİRİDE DERKİ_ HOCAM NE GÜZEL ŞUNLARIN HALİNE BAKIN . MÜBAREK VELİ ŞÖYLE BUYURUR_EVLAT SEN ONLARIN ARASINA AT BAKALIM BİR KEMİK VE O ZAMAN GÖR ONLARI :

yanıt2
yanıt3
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title