Haberler

RTÜK "Ahlakı Etkiliyor" Deyip Seda Sayan'a Cezayı Kesti

Güncelleme:

RTÜK cezaları tek tek keserken bir ceza da Seda Sayan'a geldi. "Genel ahlakı bozuyor" gerekçesiyle Sayan'ın programına durdurma kararı getirildi.

Show TV'de Seda Sayan hafta içi her gün magazin ağırlıklı programını sunmaya başladı.16.00'da başlayan ve ana habere kadar devam eden program bugün ekrana gelmedi. Gerekçe ise programın RTÜk tarafından durdurulması çıktı

RTÜK'TEN CEZA

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından verilen cezaya göre Seda Sayan'ın programı bir süre daha yayınlanmayacak. Kanalı açanlar Gönül Sultanları adlı belgesel ve şu yazıyla karşılaşıyor: ''Bu program, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun 24.11.2017 tarih ve 2017/47 sayılı toplantısında alınan 11 nolu kararı uyarınca, kuruluşumuzun 2, 3, 7, 10 ve 14 Kasım 2017 tarihlerinde saat 15.30'da yayınladığı Seda ve Uğur'la adlı programda, 6112 sayılı kanunun 8. maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde yer alan, Yayın hizmetleri; ''Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz'' ilkesinisin ihlali nedeniyle idari tedbir uygulanması sonucu yayını durdurulan program yerine yayınlanmaktadır''

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (36)

Hacı:

Valla pek güzel olmuş geç bile kalmış rtük

20
0
yanıtYanıtla
gerçekler acı:

süper olmuş . birde esra erolun programı kaldırılsa çok iyi olur yıllarca eskort kızlarla program yapıp halkımızı kandırdı. . . .

18
1
yanıtYanıtla
Zeynep Yedidağ:

Kendim de dahil emeği geçenleri tebrik ve takdir ediyorum.Tamamen kaldırılana kadar durmak yok şikayete devam!

15
1
yanıtYanıtla
????:

bravo geç oldu temiz oldu

16
0
yanıtYanıtla
SERACETTİN SAYİT ŞERDENGEÇTİ:

BENCE DE BU GİBİ PROGRAMLAR TÜRK AİLE KURUMUNU VE BİREY AHLAĞINI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR.

15
0
yanıtYanıtla
Aaaaay:

Seda kasma artık git evinde otur istemiyoruz seni görmek

14
0
yanıtYanıtla
SABAH KUŞAĞI:

PROGRAM YERİNE DİREKT SEDA SAYANA CEZA KESEMİYOR MUYUZ?

12
0
yanıtYanıtla
...:

keşke tümden kaybolsalar ama nerdeee . . . .

12
0
yanıtYanıtla
cosmos:

yani tüm kadının kullanıldığı kanallar kapatılsın

10
2
yanıtYanıtla
ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

BU VE BU GİBİ PROGRAMLAR BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ AHLAĞI ETKİLİYOR ( YANİ YAKLAŞIK 19 YILDAN BERİ). BUNLARI ACİLEN EKRANLARDAN MEN ETMENİN ZAMANI ÇOKTAN GELDİ VE GEÇİYOR HATTA.

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title