Haberler

Malatya'da Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi ortaklaşa bayramlaşma programı düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi ve Yeşilyurt Belediyesi ortaklaşa bayramlaşma programı düzenlendi.

Bir restoranda gerçekleştirilen programda konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, huzur içerisinde geçen Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı'na kavuştuklarını söyledi.

Coşkulu bir bayram geçirdiklerini dile getiren Çakır, "Çok kalabalık bir katılımla bayramı kutluyoruz. Bayramları, bayram tadında yaşamak nasip olsun. Bayramlar bizim için kutsal ve özel günler. Bayramlar kırgınlıkların ve dargınlıkların yok olduğu günler. Bu günlerde dayanışma, dostluk ve kardeşlik artıyor. Dolayısıyla bu bayramı dolu dolu yaşayacağız. Bayramın hem ülkemiz hem de İslam alemi için, tüm insanlık için huzur, barış ve kardeşlik getirsin" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi'nin Ramazan ayında merkezde mahallelerde ve ilçelerde iftarlar verdiğini anımsatarak, bayramı hep birlikte idrak ettiklerini kaydetti.

Gürkan, Ramazan Bayramı'nın Malatya'ya, ülkeye, insanlığa barış ve huzur getirmesini de temenni ederek, herkesin bayramını tebrik etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da tüm dünyada huzur ve barış içerisinde bayramlar yaşanmasını diledi.

Programa, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti Malatya milletvekilleri Taha Özhan, Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve belediye çalışanları katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Battalgazi Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title