Haberler

Yılmaz Tunç'un bakanlığa atanması Ulukaya köyünde sevinçle karşılandı

Güncelleme:

Önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un Adalet Bakanlığına getirilmesi, memleketi Bartın'ın Ulus ilçesi Ulukaya köyünde sevinçle karşılandı. Köy meydanında bir araya gelen vatandaşlar Tunç'un bakanlığa atanmasıyla büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un Adalet Bakanlığına getirilmesi, memleketi Bartın'ın Ulus ilçesi Ulukaya köyünde sevinçle karşılandı.

Köy meydanında bir araya gelen vatandaşlardan Mustafa Gül, gazetecilere, Tunç'un bakanlığa atanmasıyla büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Gül, "Ulukaya köyünden bakan çıkması bizi çok sevindirdi, gururlandırdı. Memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun." dedi.

Sadık Özkan da hükümetin bu şekilde kurulmasının kendilerini mutlu ettiğini, Tunç'un bakanlığının bekledikleri bir gelişme olduğunu ifade ederek, "Bu memleketin çocuğu olarak kendisinin bakan olmasından gurur duyuyoruz. Bizim için, memleketimiz için iyi oldu." diye konuştu.

Halil Güneri, Tunç'un bakan olacağını tahmin ettiklerini ve dört gözle de bugünü beklediklerini anlattı.

Güneri, "Sayın vekilimizin bakan olması bizim için gurur verici. Dün akşam Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Yılmaz beyin ismini söylemesiyle köylüsü olarak çok sevindik, sevinçten uyku uyuyamadık. Aynı zamanda AK Parti'nin seçimleri kazanmış olması da hem ülkemiz hem memleketimiz için bir kazanım oldu." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Yılmaz Tunç AK Parti Bartın Ulus Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title