Haberler

"Herkesin Ne Yaptığını Tek Tek Devlet Olarak Açıklayacağız"

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Kim kimi izlemiş, kimi kimi bu çözüm sürecinde baltalamaya çalışmış, tek tek hesabını soracağız." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kim kimi izlemiş, kimi kimi bu çözüm sürecinde baltalamaya çalışmış, bunların tek tek hesabını soracağız ve arkasında kimlerin olduğunu tespit edeceğiz" dedi.

Bakan Yıldız, Viranşehir ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, olan biteni anlatmak için başta Başbakan Erdoğan olmak üzere il il, ilçe ilçe, belde belde dolaştıklarını söyledi.

AK Parti hükümetleri olarak göreve geldiklerinden bu yana sürekli kendilerine ömür biçildiğini belirten Yıldız, "Her 6 ayda bir, 'siz artık yapamazsınız' dendi, 'devlet işi farklı' dendi, sizler iki belediye ile 3 tane şirkette başarılı olmakla devleti yönetemezsiniz dediler. Allah'a şükürler olsun alasıyla yönettik. Türkiye'yi 3 katına çıkardık, gelirlerimizi artırdık hizmetlerimizi artırdık, yatırımlarımızı artırdık. Hiç bir zaman hiç bir dönemde olmayan yatırımı Viranşehir ve Şanlıurfa'ya getirdik" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin istikrarı bozmak çalışanların olduğunu dile getiren Yıldız, "Türkiye'de bir ameliyat yapmak istiyorlar, biz milletimizin, halkımızın oylarıyla beraber geldik. Biz başka bir şekilde gitmeyiz. Bize ancak milletimiz 'git' derse, gideriz. Milletimiz bizim için baş tacıdır nasıl derse biz ona saygılıyız" dedi.

- TİB'de dinlemelere ilişkin inceleme

Türkiye'de 509 bin kişinin dinlendiğini hatırlatan Yıldız, çocukları ayrı yaşlıları ayrı, her 100 kişiden birinin dinlendiğini söyledi.

Toplumsal bir paronaya oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Yıldız şöyle devam etti:

"Türkiye'de dinlenme ve dinleme tesisleri oluşturulmuş. Siz bir ülkenin Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Enerji Bakanı'nı dinleyeceksiniz 2,5 yıl bununla alakalı karar alacaksınız ama aldığınız karar tartışılır olacak. Şimdi diyoruz ki bunların hangisinde mahkeme kararı var, bütün dijital kayıtları da silmişler böyle bir şey kabul edilebilir mi? Biz uluslar arası arenada geçen yıl 27 ülkeye 40 sefer yapmışız, devlet başkanları var, hükümet başkanları var, bakanlar var konuştuğum ne yapacaksın beni dinleyip de yoksa ajanlık mı yapacaksınız. Bizler dijital kayıtların silinmesiyle ilgili takip edeceğiz. Kim kimi izlemiş, kimi kimi bu çözüm sürecinde baltalamaya çalışmış bunların tek tek hesabını soracağız ve arkasında kimlerin olduğunu tespit edeceğiz. Biz devlet olarak şeffaflığa davet ediyoruz. Bütün kesimleri siyaseti, yargıyı da, askeriyeyi de yürütmeyi de yasamayı da her birini şeffaflığa davet ediyoruz. Gizli saklı iş yok. Sonunda mazlum edebiyatı hiç yok. Herkesin ne yaptığını tek tek devlet olarak biz açıklayacağız"

Yıldız, konuşmanın ardından ilçe esnafını ziyaret etti.

Muhabir: Reşit DAĞ, Yasin Dikme

Yayınlayan: Ersin Altınsoy

-viranşehir

Kaynak: AA / Politika

Taner Yıldız Viranşehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin Erdoğan-Özel görüşmesine yorumu çok sert oldu: Bu görüşmeler bizi hedef alan kampanyaya dönüştü

Bahçeli'nin imalı ittifak açıklamasına AK Parti'den yanıt gecikmedi: Yolumuza devam edeceğiz

Bahçeli'nin imalı ittifak açıklamasına AK Parti'den yanıt gecikmedi: Yolumuza devam edeceğiz

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, adliyeden tespih sallayarak çıktı

500

Yorumlar (3)

Metehan Memişoğlumetehanmemisoglu@hotmail.com:

Sayın bakan hesap sormaya baslayacaksa başını ellerinin arasına alıp ordan başlasın. Tüm bu sözde paralellikler düzlemi boy gosteriyorken memlekette kalmayan bostanlari mi bekliyorduk. Bi sorsun kendine. Tüm samimiyetimle yazıyorum 70milyonluk memleketten başbakana alternatif adam cikmiyorsa helaliyle, yazıklar olsun partinin 330 tane vekiline, yazık 70 milyon vatandaşı doguran analara, yazıklar olsun bize düştüğümüz hallere... bugun kardeş kardeşiyle ters düşüyorsa tek sebebi serdarimizin ihtiraslaridir. Yazıklar olsun gorupte görmezden gelenlere.. aklıyla alay ettiğiniz bu ulu milletin evlatları istismar ettiğiniz dinin gereği sizleri sadece vicdanlarinda bogacaktir. @metehanmem

2
0
yanıtYanıtla
çiftçixpalmanakx@hotmail.com:

burda halkin sorunlarini çüzmeyemi geldiniz yoksa ses kayıtlarini konuşmayami bu dinlenmiş bu kayıtlari var bilmem ne . bizim sesimizi dinleseler ne olacak bana para lazim benim borcum var ben gübre alacam elektirikçiler tesisimize ...... para yazdi bunu dinlerler bizden yani sorun yok isdediği kadar dinlesin onlarda dertlenir bizi dinlerlerse siz icratlari söyleyin halka ses kaydi bizi pek ilgilendirmiyor halk tarlasina gidemiyor yakinda birakacak siz burda arkadaşlar ses kayıtlarini çikaracağiz diyorsunuz başka birşey yok gündemde sadece kendi sorunlarinizla halka hitap

0
0
yanıtYanıtla
hamitmasum_asik_47@mynet.com:

hırsızlar urfadan defolun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title