Haberler

Maliye Bakanı Batmandaydı

Güncelleme:

Ak Parti Batman Milletvekili ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bugün Batmana geldi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere bugün memleketi Batman'a geldi. Bakan Şimşek'i Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Defterdar Hasan Koca, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, AK Parti il teşkilatı ve bazı kurum müdürleri karşıladı. Bakan Şimşek ve beraberindekilerle Batman'ın Sason ilçesini ziyaret etti. Sason'a gelişlerinde Şimşek'i, Sason Belediye Başkanı Muzaffer Aslan ve ilçedeki vatandaşlar karşıladı.

Karşılamanın ardından Şimşek, beraberindekilerle Sason Belediyesinin şehir geçişi, parke, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Şimşek, yapılan çalışmalar hakkında Sason Belediye Başkanı Muzaffer Aslan'dan bilgiler aldı. Ardından, ilçedeki bir alabalık tesisinde onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Şimşek, burada 6 çocuk annesi Havva Barış ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Barış ise Bakan Şimşek'e Mısır'daki Rabia direnişçilerini simgeleyen amblemin tablosu ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Şimşek'in fotoğraflarını hediye etti. Sason Merkez Camisi'nde öğle namazını kılan Şimşek, daha sonra Sason Belediyesi'ne geçerek, partililerle yapılan toplantıya katıldı. Toplantı basına kapalı gerçekleşti.

Yemeğin ardından Şimşek, beraberindekilerle ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldi. Şimşek, burada vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyip çözüm noktasında konularla ilgileneceğini söyledi. İlçedeki vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Şimşek, beraberindekilerle Sason Belediyesini ziyaret etti. Şimşek, burada basına kapalı olan bölümde Belediye Başkanı Aslan'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaynak: Temsilci / Politika

Mehmet Şimşek Ak Parti Batman Sason Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title