Haberler

Kiraz'dan Teşekkür Ziyareti

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz referandum sonrası Yeşilyurt İlçesine bağlı Konak ve Gündüzbey Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlara referandum da oy kullandıkları için teşekkür etti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz referandum sonrası Yeşilyurt İlçesine bağlı Konak ve Gündüzbey Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlara referandum da oy kullandıkları için teşekkür etti.

16 Nisan'da yapılan referandum sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz son olarak Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi, Gündüzbey Mahallesi ve Yeşilyurt ilçe merkezini ziyaret ederek vatandaşlara referandumda oy kullandıkları için teşekkür etti. Kiraz burada yaptığı açıklamada referandumdan sonra oy kullanan vatandaşlara ve esnaflara teşekkür ettiklerini belirterek "Oyunuzun rengi ne olursa olsun referandum da oy kullandığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Çiftçilere de köylülere de verilen destek de ciddi sorunlara var, biz hep şu çağrıyı yaptık gerek mazot desteğinde gerekse alan bazında çiftçilerimizin desteklenmesi bekleniyor. Kayısı üreticilerinin bu girdaptan kurtulması gerekiyor. Bunun içinde temel kayısı politikası oluşturulması gerekiyor. Bir Malatya politikası oluşturulması gerekiyor" diye konuştu.

Kayısı da dolu yağışından dolayı hasar oluştuğunu ifade eden Kiraz, buna rağmen TARSİM'in bunu görmezden geldiğini savunarak "TARSİM'den den kaynaklı ciddi sıkıntılar var. Eksperler geldiğinde doğru ve tarafsız çiftçiden yana düzenleme yapmadıklarını ve görüş ifade etmediklerini görüyoruz ve kayısı üreticileri için büyük sorunların olduğunu görüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kayısı üreticisi için bereketli bir yıl olmasını dileyen Kiraz, "Ramazan Ayının yaklaştığı şu gönlerde tüm vatandaşlarımıza huzur, mutluluk, kardeşlik getirmesini diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla birlikte olacağız" ifadelerini kulandı.

Ziyarete Kiraz'ın yanı sıra CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ahmet Küçük ve partililer de katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi ENVER KİRAZ Yeşilyurt Malatya Politika Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title