Haberler

İstanbul'da PKK sloganları atan 4 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda PKK sloganları atan ve pankart açan 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyonda dijital materyaller, yasaklı yayınlar ve ruhsatsız bir tüfek ele geçirildi.

- İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı' nda PKK propagandası yapan 4 şahıs yakalandı

İSTANBUL - İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ellerinde açtıkları pankartlarla sokak arasında PKK sloganları atarak yürüyüş yapan 4 şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Tem Şube Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos günü akşam saatlerinde bir grup tarafından Başakşehir'de PKK/KCK terör örgütünü övücü ve destekleyici slogan atıldığı ve pankart açılması olayına ilişkin çalışma başlattı. Çalışmalarda bahse konu eylemi gerçekleştirdiği tespit edilen 4 şahıs yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslara ait dijital materyallere, yasaklı yayınlara, 1 adet ruhsatsız tüfeğe ve tüfeğe ait 29 adet fişeğe el konuldu . Ayrıca PKK/KCK terör örgütüne müzahir şahısların yoğun bulundukları bölgelerde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde havadan destekli yapılan huzur operasyonunda adli makamlarca çeşitli suçlardan aranması bulunan 3 şahıs yakalanırken 5 düzensiz göçmen ise yakalanarak İl Göç İdaresi görevlilerine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü İstanbul PKK Operasyon 3.Sayfa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title