Haberler

Başkan Şahin: "Halkımızın Söylediğine Kulak Vereceğim"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Halkımızın söylediğine kulak vereceğim. Esnafımızı, iş insanımızı, çiftçimizi dinleyeceğim" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Halkımızın söylediğine kulak vereceğim. Esnafımızı, iş insanımızı, çiftçimizi dinleyeceğim" dedi.

Başkan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti ve esnaf buluşma programlarını artırdı. Dün, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Haluk Köksoy ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı'nda esnaf turu yapan Başkan Şahin, bu sabah da Atakum esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Cumhur İttifakı meclis üyesi adaylarının da katıldığı Sasa Restoran'daki kahvaltıda esnafın yakın ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Zihni Şahin, özellikle kent merkezi ve kırsalda ekonomiyi canlandıracak projelerini anlattı.

"Mahalle Buluşmaları'na bu yüzden önem veriyorum"

Atakum'a belediye başkanı seçilmesi halinde yepyeni bir dönemi başlatacağını ifade eden Başkan Şahin, "Halkımızın söylediğine kulak vereceğim. Esnafımızı, iş insanımızı, çiftçimizi dinleyeceğim. Projelerimiz arasında yer alan Mahalle Buluşmaları'na bu yüzden önem veriyorum. Proje kapsamında mahallelerde yaşanan sorunlara, birlikte ve anında çözüm üretilmesi için vatandaşla başkanın buluşmasına, bir araya gelmesine imkan verecek programlar düzenli olarak gerçekleştirilecek" dedi.

İş arayanla işveren buluşacak

Atakum'da istihdam sorununa el atacaklarını belirten Başkan Şahin, "Bunun için Yerinde İstihdam İçin Yetenek Eşleştirme Merkezi'ni kuruyoruz. Atakum'da hem iş arayanların iş bulmasını sağlamak, hem de ilçedeki işletmelerin ihtiyaç duyduğu insan kaynağına erişimini kolaylaştırmak adına yazılım tabanlı bu merkezi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Kırsalda ekonomik kalkınma

Tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini, çiftçinin ürünlerinin endüstriyel ürün haline getirilmesine katkı sağlayacaklarını, böylece ekonomilerini güçlendireceklerini de açıklayan Başkan Şahin, "Sözleşmeli ürün modeli getirilecek. Ayrıca canlı hayvan pazarı kurulacak. Köylerimizde üretilen sağlıklı ürünler semt pazarlarında oluşturulacak özel alanlarda hemşehrilerimize sunulacak. Mahallelerimizde kademeli olarak kapalı pazar yerleri oluşturulacaktır. Kırsal alandaki ekonomik kalkınma doğal olarak kent merkezine de yansıyacak" şeklinde konuştu.

Atakum sahilleri dünyaya açılacak

Atakum'un, kilometrelerce uzunluktaki sahilleri ve kumsallarıyla bir deniz şehri olduğuna vurgu yapan Başkan Şahin, "Türkiye'nin her yerinden insanlarımızın, hatta yabancıların bu imkandan yararlanması için sahillerimize düzenli, planlı, güvenli ve huzurlu, ailelerimizin çocuklarıyla birlikte olabileceği kamp alanları kuracağız. Atakum'un ekonomisinin güçlenmesi adına denizi ve yeşili muhafaza eden bir anlayışla 5 yıldızlı oteller başta olmak üzere, tüm turizm yatırımlarına belediye olarak büyük destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Esnaf için Küçük Sanayi Sitesi

Başkan Şahin, konuşmasının son bölümünde ise Küçük Sanayi Sitesi projesine de değinerek, "Artık başta siz esnafımız olmak üzere Atakumluların araç tamir ve bakım ihtiyaçlarını kısa mesafede karşılamaları böylece sağlanmış olacak. Bu proje ayrıca ilçemizde istihdam imkanı da oluşturacak" açıklamasında bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Atakum Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title