Haberler

Bahçeli, Kayahan'ın Vefatı Nedeniyle Taziye Mesajı Yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ünlü sanatçı Kayahan’ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ünlü sanatçı Kayahan'ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

MHP lideri Bahçeli mesajında, "Türk müziğinin güçlü sesi, kendine özgü yorum ve müstesna besteleriyle milyonların gönlünde taht kuran değerli sanatçımız Kayahan Açar'ın vefatından büyük bir üzüntü duydum" ifadesini kullandı.

"Kayahan, bundan böyle sözlerini bizzat kaleme aldığı sevda şarkılarından tütecek, yolu sevgiden geçen herkesin gönlünde manen var olacaktır" diyen Bahçeli şöyle devam etti:

"Türk pop müziği gerçekten de 'odalarda ışıksız kalmıştır'. Merhum geride kalıcı izler, sayısız hatıralar ve onca eser bırakarak ebediyete göçse de aziz milletimiz bağrından çıkardığı bu kıymetli sanatçısını hiç unutmayacaktır. Zamansız kaybettiğimiz değerli sanatçımız Kayahan Açar'a Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, tertemiz ismini yüreklerine yazmış sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title