Haberler

Polisten Korkan Genç Kız, Bozdurmak İstediği Gerdanlığı Kuyumcuda Bırakıp Kaçtı

Samsun'da 17 Yaşındaki Genç Bir Kız, Ailesinden İzinsiz Annesine Ait Trabzon Hasırı Altın Gerdanlığı Alarak Borcunu Ödemek İçin Kuyumcuya Bozdurmak İstedi. Kuyumcunun Kızın Hareketlerin Şüphelenip Altının Çalıntı Olduğunu Tahmin Ederek Durumu Polise Bildirmek İstemesi Üzerine, Bin 300 YTL Değerinden Altın Gerdanlığı Kuyumcuda Bırakıp Kaçtı.

Samsun'da 17 yaşındaki genç bir kız, ailesinden izinsiz annesine ait Trabzon hasırı altın gerdanlığı alarak borcunu ödemek için kuyumcuya bozdurmak istedi. Kuyumcunun kızın hareketlerin şüphelenip altının çalıntı olduğunu tahmin ederek durumu polise bildirmek istemesi üzerine, bin 300 YTL değerinden altın gerdanlığı kuyumcuda bırakıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kale Mahallesi Cephane Sokak'ta bulunan Ahmet Murat Yiğit'e ait Nimet Kuyumculuk adlı iş yerinde bugün meydana geldi. Dershane öğrencisi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki genç bir kız, annesine ait olduğu iddia edilen Trabzon hasırı altın gerdanlığı, kozmetik ürünü borcunu ödemek için kuyumcuya satmak istedi. Genç kızın hareketlerinden şüphelenen kuyumcu Ahmet Murat Yiğit, altının kime ait olduğunu sordu. Genç kızın ablasına ait olduğunu söylemesi üzerine kuyumcu Yiğit, kızdan

ablasının telefonunu istedi ve verdiği numarayı aradı.

Telefona yabancı birinin cevap vermesi üzerine Ahmet Murat Yiğit, "Polise haber vermem gerekiyor. Çünkü polis bütün kuyumcuları MOBESE kamera kayıtlarından takip ediyor. Polise haber vermem lazım" diyerek genç kızın doğruları söylemesi için ikna etmeye çalıştı. Altını bozdurmak için kuyumcuya ısrarla yalvaran genç kız, kuyumcunun polisi arayacağını anlayınca korkusundan, "Bu sizde kalsın" diyerek altın gerdanlığı bırakıp panik içinde kaçtı.

Genç kızın kuyumcuya gelişi, altını bozdurmak istemesi ve panik içinde kaçması saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi. Ahmet Murat Yiğit, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, soruşturma başlattı. Polis altın gerdanlığa el koyarken, çalıntı mı yoksa genç kızın ailesine mi ait olduğunu araştırmaya başladı. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra kuyumcu dükkanına yanında bir arkadaşıyla geri dönen genç kız, altının önce ablasına ait

olduğunu, daha sonra babaannesine ait olduğunu ve bir süre sonra da annesine ait olduğunu söyledi. Borcundan dolayı izinsiz altını aldığı için kuyumcunun polisi arayacağını öğrenince çok korktuğunu söyleyen genç kız, ailesinin de şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı ve altın sahibine iade edildi.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title