Haberler

Plevnespor, Torul Gençlik Maçına Odaklandı

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Işkın: "Bundan sonra oynayacağımız her maçta olduğu gibi Gümüşhane Torul Gençlik maçında da hedefimiz puan almak"

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Sezai Işkın, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde Gümüşhane Torul Gençlik ile hafta sonu iç sahada yapacakları maçtan puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Işkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu büyük bir şansızlık yaşayarak galip gelmeleri gereken Ziraat Bankası maçından 3-0 mağlup ayrıldıklarını belirtti.

Gümüşhane Torul Gençlik ile yapacakları maçı çok önemsediklerini dile getiren Işkın, "Artık oynadığımız müsabakalarda hata yapma lüksümüz yok. Teknik ekibimiz, voleybolcularımızla görüştü. Voleybolcularımıza hem bireysel hem de takıma yönelik uyarılar yapıldı. Her maça büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bundan sonra oynayacağımız her maçta olduğu gibi Gümüşhane Torul Gençlik maçında da hedefimiz puan almak" diye konuştu.

Ligde kalmak için çaba gösterdiklerini belirten Işkın, "Oynadığımız her maçta hedefimiz puan alarak lige biraz daha tutunmak. Bazı zorluklar yaşıyoruz, sıkıntı çekiyoruz ama çektiğimiz her şeye değecek ve ligde kalacağız" dedi.

Plevnesporlu taraftarları, Gümüşhane Torul Gençlik ile yapacakları maça davet eden Işkın, taraftarların takımı motive ettiğini söyledi. - Tokat

Kaynak: AA / Spor

Gümüşhane Tokat Torul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title