Haberler

Petrolspor'un Yeni Yönetimi Vali Deniz'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

3.Lig 2.Grup temsilcisi Petrolspor, oluşturduğu yeni yönetimle Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret ettiler.

Petrolspor yönetimi Batman Valisi Ahmet Deniz'i ziyaret etti

Batman Valisi Ahmet Deniz'in sık sık Petrolspor'a "destek vereceğim" sözlerini dillendirmesinin ardından bir atılımda işadamlarından geldi.

Yeni açıklanan Petrolspor'un yeni yönetimindeki isimler, kulübe yeteri miktarda maddi destek sağladığı takdirde Petrolspor, şaha kalkacak…

PETROL'ÜN GELECEKLERİ

Petrolspor'da yaşanan hızlı gelişmeler adeta umut vaat ediyor.

Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, yeni sezonda görev alacak yönetim kurulu üyelerinin isimlerini açıkladı.

Yeni yönetimde görev alacak isimler şöyle; Arif Arslan, Ömer El, Aydın Kurt, Turgut Önal, Emin Çelik, Ferhat Özdemir, İbrahim Güç, Abdurrahman Özhan, Engin Karaman, Mehmet Kurt, Ekrem Konaç, Serhat Kaya, Mustafa Balaban, Fatih Ceylan, Yalçın Güneştekin ve Emin Yıldız'dan oluşan yönetim Petrolspor'a tam anlamıyla destek verdiği takdirde Kırmızı – Beyazlı ekibi güzel günler bekliyor olacak.

YENİ YÖNETİM KAHVALTIDA BULUŞTU

2016 – 2017 futbol sezonunda Petrolspor'da görev yapacak olan yeni yönetim kurulu üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.

Petrolspor yeni yönetim kurulu üyeleri, BATSO Meclis Başkanı ve Petrolspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Çelik'in daveti üzerine Mezopotamya Hotel'de kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Aydın Gülmez ve yeni yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda takımın hedeflerine ve izlenecek yol haritasına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Kahvaltı sonrası açıklama yapan Başkan Aydın Gülmez "Yaptığımız görüşmeler sonucu yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla ilk kez kahvaltıda bir araya geldik. Görev süresince yapacağımız çalışmalarla Batmanlıların ve futbolseverlerin güvenini boşa çıkarmamaya çalışacağız" dedi.

İLK ZİYARET VALİ'YE

Göreve başlayan Petrolspor'un yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Ahmet Deniz'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Deniz, yeni yönetim kurulunu makamında kabul ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Aydın Gülmez Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise kulübün hedefleri ve yürüteceği çalışmalar hakkında Vali Deniz'e bilgi vererek kulübü çok daha iyi noktalara taşımak için uğraş vereceklerini ifade etti.

"BATMAN'A 3. LİG YAKIŞMIYOR"

Vali Deniz, yeni yönetim kurulu ile yaptığı sohbette "Batman'a 3. Lig yakışmıyor. Herkesin desteği ile birlikte biz de koordineli bir şekilde bu takım için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu şehir çok rahat bu işi götürebilir. Geçmişten gelen bir alt yapıda var. TP'nin olması artı bir değerdir. Sizin de desteğinizle herkesin hesabını kitabını yaparak önümüzü görerek birlikte çalışacağız. Yeri geldiğinde ne yapacaksak yapacağız. Hep beraber bir araya geliriz. Bir yol haritası çizeriz. Herkes gücüne göre destek vermeli. Gerekirse elimizi taşın atına koyacağız. Yönetim Kuruluna giren arkadaşlarımızın yanında olacağız" dedi.

"TAKIMI ÜST LİGE ÇIKARMAYI HEDEFLİYORUZ"

Vali Ahmet Deniz'in ardından söz alan Başkan Aydın Gülmez ise şu ifadeleri kullandı. Gülmez, "İnşallah bu sene bu güçlü yönetimle beraber sizin (Vali) önderliğinizde hedefimiz takımı bir üst lige çıkarmaktır. Güçlü bir yönetim oluşturduk. İnşallah hep birlikte takımı sahiplenerek diğer kurumlarla beraber birleştirerek bunu başaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi




Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title