Haberler

Petrolspor'a Moral Yemeği

Güncelleme:

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Petrolspor'lu futbolcular ve yöneticiler önceki gün İş adamı Abdullah Yüksekbağ tarafından ağırlandı.

İş Adamından Petrolspor'a moral yemeği.
Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Petrolspor'lu futbolcular ve yöneticiler önceki gün İş adamı Abdullah Yüksekbağ tarafından ağırlandı. İş adamı Abdullah Yüksekbağ son 2 haftada alınan galibiyet ve zorlu Çorum maçı öncesinde sporculara moral ve dayanışma yemeği verdi. Yemeğe Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Batso Başkan Vekili Sedat Güneş, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Petrolspor kulüp Başkanı Aydın Gülmez sivilleşen Petrolspor'a halkın ve kamuoyunun gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek tek hedeflerinin Batman sporunu ileriye götürecek olan Petrolspor'u en iyi yere taşımak olduğunu belirtti. İş adamı Abdullah Yüksekbağ'a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Başkan Gülmez hafta sonu Çorum'da oynanacak maçtan puan veya puanlarla ayrılmak hedefinde olduklarını ve rakiplerinden çekinmediklerini söyledi. Başkan Gülmez Çorum maçıyla ilgili her türlü önleminde alındığını vurguladı. Petrolsporu yemekte ağırlayan iş adamı Abdullah Yüksekbağ kentin takımı olan Petrolspor'a her zaman destek olacaklarını vurgulayarak. hafta sonu oynanacak olan maçta takıma başarılar diledi.
Gülmez, halay çekti!
Petrolspor A.Ş. kulübü başkanı Aydın Gülmez, Petrolsphor taraftarı olan aynı zamanda türbin liderlerinden Ahmet Ercan'ın düğününe katıldı. Alyas düğün salonunda yapılan düğüne Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez'in yanı sıra Petrolspor yönetimi, Taraftarlar derneği başkanı Özdemir Çelik ve futbolcular katıldı. Son haftaların başarılı takımı olan Petrolspor'un başkanı başarısını Ahmet Ercan'ın düğününde halay çekerek kutladı. Diğer türbin liderlerinde hazır bulunduğu düğünde davetliler gece boyunca hayal çekip Ahmet Ercan'ın mutluluğuna ortak oldular. Batman Gazetesi olarak Ahmet Ercan'a ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ahmet Ercan Batman Aydın Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title