Haberler

Özhan Canaydın ve Adnan Polat'ın Açıklamaları

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile Başkan Yardımcısı ve Başkan Adaylarından Adnan Polat, Sarı-kırmızılı Kulübün Aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın Ardından Basın Mensuplarının Sorularını Cevapladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile Başkan Yardımcısı ve başkan adaylarından Adnan Polat, Sarı-kırmızılı kulübün Aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, bundan sonra Galatasaray'daki görevine artık bir divan kurulu üyesi olarak devam edeceğini hatırlatarak, "Yeni bir başkan adayı seçilecek, çekilenler var şu an ibre Adnan Polat'tan yana, ama ben bütün adayların birlikte hareket ederek projeleriyle ve bilgileriyle Galatasaray menfaati için çalışacağına inanıyorum. Hayırlısı olsun" diye konuştu. Canaydın, Adnan Polat'ın '2 yıl zorlu geçecek' açıklaması hakkında kendisine yöneltilen soru üzerine ise, "Galatasaray'ın seneleri zorlu seneler, fakat Galatasaray kulübü bunu aşacak güçte. Aday olan insan da bu zorlukları bilerek aday oluyor. Gereken yapılacaktır" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, oluşturacağı yönetim kurulu listesinin kısmen belli olduğunu, ama bunu açıklamayacağını belirterek, "Önümüzde gerçekten çok zor 2 yıl var. Kan ve gözyaşı şeklinde değil, ama hakikaten sıkıntılı 2 yıl olacak. Düşündüğümüz projeleri hayata geçirirsek, Galatasaray'ın önü çok açık olacak. Hayata geçmemesi için de hiçbir neden yok. Benim burada tek ihtiyacım, camiamızın birlikteliği ve seçimdeki katılımın yüksekliği bunun göstergesi olacak" ifadelerini kullandı.

Taraftarların futbolda yıldız transfer beklentisi sorusu üzerine Polat, "Bu sezon yaptığımız 14 transferin neredeyse 10'u yıldız futbolcu olarak ortaya çıktı. Öncelikli olarak Galatasaray'ın mali, idari ve tesis yapılanması sorunlarını çözüp, mali büyümeyi sağlamlaştırdıktan sonra, düşündükleri oranda büyük yatırımlara gireriz. Aksi takdirde devamlılığı olmayan maceraya girmiş oluruz" ifadelerini kullandı.

Polat, Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın gidip gitmeyeceği ile ilgili soruya ise, "Feldkamp'ın şu an sözleşmesi var, görevine devam ediyor. Galatasaray'da futboldan bahsediyorsak, hem ligde, hem de kupada en yukarılarda mücadele ediyoruz. İki kupayı da alacağımızı düşünüyorum. İnşallah öyle olur. Feldkamp'ın sözleşmesini de zamanı gelince konuşuruz" şeklinde cevap verdi.

(EE-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title