Haberler

Özdağ: "1 Kasım'da Sandıkları AK Parti ile Dolduralım"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre AK Parti ilçe teşkilatı tarafından Muradiye Mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre AK Parti ilçe teşkilatı tarafından Muradiye Mahallesinde düzenlenen toplantıya katıldı. Özdağ burada yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, "1 Kasım'da sandıkları AK Parti ile dolduralım." dedi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise Muradiye'nin imar planına kavuşacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye'de gerçekleştirilen programda vatandaşlar ile buluştu. Programa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın yanı sıra Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Can Mercül ve Mustafa Dandin, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti eski İzmir Milletvekili Rıfat Said, AK Parti eski Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Yunusemre Belediyesi Meclis üyeleri, Daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Muradiye mahallesinde vatandaşlar ile buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Başkan Çerçi, Muradiye'nin kendilerinin en önemli hareket noktalarından birisi olduğunu belirterek, "Yunusemre ilçesi yaklaşık 210 bin kişinin yaşadığı bir şehirdir. Muradiye bizim en önemli hareket noktalarımızdan bir tanesidir. Bu şehrin pek çok sorunları var. Bu şehrin fakiri var, zengini var, orta hallisi var, emeklisi var, esnafı var, öğrencisi var. Bunlar ile ilgili pek çok sorun ortaya konuldu, bütün belediye başkan yardımcılarımız ve ekibimiz ile var gücümüz ile bu sorunların çözüme kavuşturulması için çalışıyoruz." dedi.

YENİ İMAR PLANI OLMASA MURADİYE KAOSA GİRECEKTİ

Muradiye'nin bütün imar meselelerini ele aldıklarına dikkati çeken Başkan Çerçi, şöyle konuştu: "Muradiye'yi ele almasaydık geçmiş imar planı ile gitseydik Muradiye kaosa girmiş olacaktı. Muradiye'ye el atmasaydık ileri de Muradiye'nin önünde 120 bin nüfuslu bir yapı gözüküyor. Hızlı Tren gündemde, Manisa'dan Hızlı Tren geçecek ama 2 sene sonra ama 5 yıl sonra bunlar yapılacak. Hızlı tren yapıldığı zaman arabaların geçişiyle ilgili olarak ya üstten ya da alttan geçişler olacak. Yeni imar planlarında bunların hepsinin planlanması gerekiyordu. Muradiye bizim için çok önemlidir. Yunusemre batıya doğru hızlı ilerliyor. Muradiye sanayi bölgesidir. Sanayicilerin sıkıntıları var. Alt yapıda ciddi sorunları var. Dolayısıyla bu sorunları Muradiye'nin yeniden imarını yaparak çözeceğiz. Emin olun ilk el attığımız yerlerden birisi Muradiye'dir. Bu çalışmalar devam ediyor. Artık Muradiye'nin geleceğini kurtarmak adına güzel bir imar planına kavuşturacağız. Biz bu planları yapalım Meclis kararlarımızı alarak hayata geçirelim, imar uygulamalarını yapalım, ondan sonra da Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin de alt yapıya girmesi lazımdır. Şuanda da su sıkıntıları devam ediyor. Büyükşehir'inde buraya el atması lazımdır."

"MANİSA'YA BÜYÜK YATIRIMLAR YAPIYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa'ya büyük yatırımlar yapacaklarını belirterek, "Allah nasip ederse 2017 yılında Ankara- Afyon hızlı treni bitiyor. İkinci olarak İstanbul- Manisa- İzmir otobanı geliyor. 2019 yılında bitiriyoruz inşallah. Manisa'da 57 gölet bitiyor. Daha çok kırsal kesimler Yuntdağları, Demirci, Gördes, Kırkağaç olmak üzere 57 göletten 17'si bitti. Üzümde, zeytinde çok önemli ihracatlar yapıyoruz. Yuntdağlarında çilekte, tarımda çok önemli hamleler yapıyoruz. Organize sanayide bir çok kişiye iş imkanı sağlıyoruz. Biz bu toprakların çocuğuyuz. Milletvekilliği bugün var yarın yok. Ama baki kalan bu kubbede hoş seda olacağız. 1 Kasım bizler için çok önemlidir. 1 Kasım'da sandıkları AK Parti ile dolduralım." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Muradiye Mahallesi sakinleri sorunlarını dinledikleri ve çözüm ürettikleri için Yunusemre Belediyesi ve AK Parti Yunusemre ilçe teşkilatına teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özdağ Yunusemre Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title