Haberler

Oylat'ta Kozmik Beden Temizliği Kürleri

Türkiye'de 2005 Yılından Beri Kozmik Bilinç ve Kozmik Beden Temizliği Konusunda Çalışmalar Yapan Prof. Dr. Ahmet Maranki, Bursa'nın İnegöl İlçesinde, Meşhur Oylat Kaplıcalarında Türkiye'nin Çeşitli Yerlerinden Gelen 50 Kişiye Kozmik Beden Temizliği Kürleri Uyguluyor.

Türkiye'de 2005 yılından beri kozmik bilinç ve kozmik beden temizliği konusunda çalışmalar yapan Prof. Dr. Ahmet Maranki, Bursa'nın İnegöl ilçesinde, meşhur Oylat kaplıcalarında Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen 50 kişiye kozmik beden temizliği kürleri uyguluyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin kürlerini Oylat'ta yapmasının Oylat'ın daha geniş kitlelere tanıtılması açısından önemli olduğunu belirtti. Aktaş, kür çalışmalarını takip etti. Eski Bursa milletvekillerinden Faruk Ambarcıoğlu'nun da katıldığı görüşme sırasında konuşan Aktaş, "Kendisi Bursa'da her ay program uyguluyor. Nisan ayı programını ise Oylat'ta yapıyor. Bu program Oylat'ın tanıtımı için önemli" dedi.

Geçen yıl 1.5 milyon kişinin kozmik beden temizliğini yaptığını belirten Prof. Dr. Ahmet Maranki ise, Oylat'ta bunun için bir tesis kurulmasını istedi. Maranki, "Bu tesisle hem bölgeye hem de dünyaya hizmet edelim. Ben 5 yıllık doluluğu garanti ediyorum. Oylat'ın suyu çok özel bir su. Kaynaktan çıktığı gibi insanlara verilmesi, minerallerinin daha etkili olmasını sağlıyor. Oylat suyunun bu özellikleri Türkiye'de bile gerektiği gibi bilinmiyor. Biz burada AB standartlarında bir tesis yaparsak, Avrupa'dan ve Türkiye'nin her yerinden insanları çekeriz" dedi.

Maranki, kozmik temizliğin sadece bahar aylarında yapıldığını, 7 günde tamamlandığını kaydetti.

(SB-MŞ) 18.04.2008 16:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title