Haberler

Owida: "Derneğimiz Yardım Konusunda Tecrübeli Gençler Tarafından Yönetiliyor"

Gazze eski Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem Owida, derneklerinin ihtiyaç sahiplerine yardım etmek konusunda tecrübeli olan gençler tarafından yönetildiğini söyledi.

Gazze eski Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem Owida, derneklerinin ihtiyaç sahiplerine yardım etmek konusunda tecrübeli olan gençler tarafından yönetildiğini söyledi.

Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem Owida beraberindeki heyetle birlikte Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca Davet ve Kardeşlik Vakfı adına Ramazan Kuttan da hazır bulundu.

Ziyarette, Gazze eski Ekonomi Bakanı Yardımcısı ve Hayat Yolu İnsani Yardım Derneği Genel Müdürü Hatem Owida derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Owida, 2014 yılının başında kurulan derneğin merkezlerinin İstanbul'da olduğunu ifade ederek, "Derneğimiz kurumsal alanda ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek konusunda tecrübeli olan bir grup seçkin genç tarafından yönetilmektedir. Açıldığı günden bu yana kısa bir süre geçmesine rağmen, Türkiye'nin birçok bölgesinde, balkanlarda, Filistin'de (Kudüs, Batı Yaka, Gazze), Lübnan ve Suriye olmak üzere onlarca projeye imza atmıştır" dedi.

Hatem Owida derneğin vizyonu hakkında da konuşarak, "Derneğimizin vizyonu; felaketzedelere, zulüm gören, yardıma muhtaç insanların Filistin halkı, Türkiye'deki ve diğer ülkelerdeki Suriyeli mülteciler, balkanlardaki fakirler gibi ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılamak için gayret göstermektir. Temel ihtiyaçlarını karşılayarak, itibarlarını zedelemeden onları kendi kendilerine yetebilecekleri merhaleye ulaştırmaktır" diye konuştu.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek ASKON hakkında bilgiler verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Filistin Türkiye Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title