Haberler

Otto Rehhagel'in Basın Toplantısı

Yunanistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Otto Rehhagel, Cumartesi Günü Türkiye ile Kendi Evlerinde Oynayacakları Karşılaşmayı Taraftarlarının da Desteğiyle Kazanacaklarına İnandığını Söyledi.

Yunanistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Otto Rehhagel, Cumartesi günü Türkiye ile kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmayı taraftarlarının da desteğiyle kazanacaklarına inandığını söyledi.

Otto Rehhagel, Türkiye ile oynayacakları maçla ilgili bugün Yunanistan Futbol Federasyonu'nda bir basın toplantısı düzenledi. Antrenmanların son derece iyi geçtiğini ve tüm oyuncuların sağlıklı olduğunu ifade eden Alman teknik adam Rehhagel, "İyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Türk Milli Takımı ile karşılaşacak olmamız çok önemli. Cumartesi günü oynayacağımız maçta oyuncularımın sahaya akıllarını ve yüreklerini koymasını istiyorum. Takımımın hücum ağırlıklı oynamasına önem veriyorum. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli" dedi.

Rehhagel, futbolcularının formda olduğunu belirterek, "Alacağımız alkış ve destekle iyi sonuç elde edeceğimizi umut ediyorum" derken Türkiye karşısına çıkaracağı ilk 11 için henüz bir karar almadıklarını söyledi.

2004 yılında Avrupa Şampiyonu olmalarından sonra yeni hedeflerinin sorulması üzerine Otto Rehhagel, "Öncelikle şu an tartışılması gereken tek konu, cumartesi günü Türkiye ile olan karşılaşmamızdır. Sadece bunu konuşmak ve tartışmak lazım. Bundan sonraki süreçle ilgili konuşmak için çok erken" cevabını verdi.

Yunanistan Futbol Federasyonu (EPO) Başkanı Vasilis Gagatsis de yaptığı açıklamada milli futbolcuları Giorgos Anatolakis hakkında bir Türk gazetesinde çıkan habere açıklık getirdi. Gagatsis, bu haber sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu ile bağlantıya geçtiklerini belirterek şöyle konuştu: "Oyuncumuz tarafından böyle bir açıklama yapmadığı konusunda kendilerine bilgi verdik. Gazeteciyle de bağlantıya geçtik. Gazeteci, yazdıklarının futbolcumuzun değil kendi değerlendirmesi olduğunu kabul etti. Rakibimiz de olsa Türk Milli Takımı ile iyi bir ilişkimiz var."

Gagatsis, Türkiye maçını kazanmak için taraftarlardan destek beklediklerini ifade ederek, "Taraftarların yapacağı her yanlış hareket, milli takımı olumsuz etkileyecektir. Taraftarlarımın stada centilmen olarak gelmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

(ES-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title