Haberler

Osmangazi'den Geleceğe Sağlam Yatırım

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Bursa'ya prestij kazandıracak önemli bir spor tesisine daha ilk kazmayı vurdu.

Bir yılda tamamlanması planlanan Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri'nin temeline ilk harcı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa spor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam birlikte koydu.

"Sporla gelişen Bursa sağlıklı yetişen nesiller" hedefiyle yola çıkan Osmangazi Belediyesi, "Ertuğrul Sağlam Spor Kompleksi"nin temelini düzenlenen törenle attı. Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin sadece Bursa'ya değil Türkiye'ye hitap edecek prestij bir yatırım olduğunu söyledi. "Osmangazi Belediyesi olarak tarihe sahip çıkıyoruz.

Değerlerimizi ortaya çıkarıyoruz. Yeşilin azaldığı Bursa'da Bir Milyon Fidan Kampanyası ile yeşili koruyoruz. Kentimize sahip çıkıyoruz. Şehircilik Akademisi adını verdiğimiz proje ile kentin geleceğine yönelik yeni fikirler üretiyor ve onları uyguluyoruz" diyen Başkan Dündar, tüm bunların yanında gençliğe sahip çıktıklarını kaydetti.

33 spor tesisi ile Osmangazi'nin her yanında tüm vatandaşları spor yapmaya yönlendirdiklerinin altını çizen Başkan Dündar, Belediyespor bünyesinde 26 branşta 2 bin lisanslı sporcunun da faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti. Bu sporcuların sadece Türkiye'de değil Avrupa ve Dünya arenasında da önemli başarılar elde ettiğini aktaran Başkan Dündar, gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğuna inandıklarını ve bu kapsamda çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Bursaspor'a 2 yıl önce kazandırdığı şampiyonlukla tarihe geçen ve Türk Futbolu'nun simge isimleri arasına giren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın adını verdikleri bu tesisin Osmangazi ve Bursa adına prestij bir yatırım olacağını vurgulayan Başkan Dündar, "Belediye meclisimiz oy birliği ile bu ismin verilmesini onayladı. Bu hem Bursaspor'umuzu şampiyon yapan hocamıza bir teşekkür hem de ileriye dönük bir mesaj olsun istedik" dedi.

MEGA KOMPLEKS

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi'nin toplam 7 bin 716 metrekare alan üzerine kurulacağını anlatan Başkan Dündar, kompleksin kapalı bölümünde 2 akrilik tenis kortu, 2 tenis eğitim kortu, soyunca ve duş birimleri ile kafeteryanın yanı sıra fitness, jimnastik, step ve 3 saunanın yer alacağını kaydetti.

Tesisin 5 bin 400 metrekare alana sahip açık bölümünde ise 2 adet toprak tenis kortu, çocuk yüzme havuzu ve iki açık kafeterya bulunacağı bilgisini veren Dündar, tesisin bir yıl içinde tamamlanarak Bursa'nın ve Türk sporunun hizmetine sunulacağını kaydetti.

HAYATIM BOYUNCA UNUTMAYACAĞIM

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, yaptığı konuşmada Bursa'da çalışmaktan Bursaspor teknik direktörü olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu söyledi. Bursaspor'da 4 yılını geride bıraktığını anlatan Sağlam, bunun Türk futbolunda çok yaşanan bir durum olmadığını ancak daha uzun yıllar Bursaspor'da görev yapmak istediğini kaydetti.

Türk sporuna verdiği destek ve Bursa'ya kazandırdığı eserler nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür eden Başarılı Teknik Direktör, "Böylesi önemli bir tesisi Bursa'ya kazandırırken, buraya bizim adımızı vermeleri beni onurlandırdı. Hayatım boyunca unutmayacağım, her hatırladığımda büyük bir onur duyacağım bir projeye imza atıyorlar. Burada geleceğin şampiyon sporcuları yetişecek. Bursalılar burada spor yapacaklar.

Bursa için önemli ve hayırlı bir iş için burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu tesis Bursa'ya ve Türk sporuna hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Sağlam ve Başkan Dündar, protokol üyeleriyle birlikte butona basarak temele ilk harcı koydu. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yanında getirdiği Mustafa Dündar baskılı 16 numarayı taşıyan formayı Başkan Dündar'a hediye etti. Gençlik Spor Müdürü Süleyman Şahin de Sağlam ve Başkan Dündar'a tenis lisanlı sporcu kartlarını takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi Ertuğrul Sağlam Mustafa Dündar Bursaspor Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title