Haberler

Oktay Ekşi'den Arınç'a Yanıt

Güncelleme:

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisine yönelik sözlerine, "Benimle ilgili önyargıları artık "fikr-i sabit'e dönüştü. Onlardan kurtulmasını beklemiyorum. Ama söylediklerini okuyunca "her lafı ters anlayan Evliya'nın hikayesini anımsadım. Hakkımda söylediklerinin biri ikisi değil, maalesef tamamı ya yalan yahut yanlış" dedi.

ANKARA zannediyorum İstanbul'un en güzel yerlerinde bir tane değil birkaç tane belki villası, belki yazlığı, belki konutu da vardır ama herkes Oktay Ekşi değil" dediğini belirterek şöyle dedi:

"Çalışma yaşamım nerdeyse 61 yılı buldu. Bunun (askerlik vs. hariç) en az 55 yılı gazetecilikte geçti. Tüm yaşamım boyunca aldığım maaşların, cebime giren tüm paraların hesabını her isteyene her an veririm. Bunlarla edindiğim mal varlığının her birinin maddi kaynağını, merak eden herkese her an açıklama taahhüdünde bulunarak söylüyorum:

İstanbul'da, (Yeniköy'de) eşimle ortak, müstakil bir evimiz; cetlerimin yaşadığı köyümüzde yüzde 80'i bana ait bir köy evim; aileden kalma toplam 70-80 dönüm tarlalarda 4/16 oranında hissem; Karasu'da 625 metre kare büyüklüğünde bir arsam; bankada eşimle ortak hesabımızda 250 bin TL vadeli TL, 70 bin Euro ve 80 bin Dolar tutarında tasarrufumuz; biri 1963 Model (halen 45 yaşında) Volkswagen, diğeri 2011 Model Volkswagen (Passat) olmak üzere iki arabamız var." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Bülent Arınç Volkswagen İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title