Haberler

O Siyah Giyinen Başarılı Bir Reklamcı

ilandır
Güncelleme:

Onu Türkiye etik hacker olarak tanıdı. Hacker'lıktan reklamcılığa uzanan bir kariyer. Karşınızda AVC Bilişim'in Kurucu/ CEO'su Emir AVCI'nın perspektifinden dijitalleşen Dünya ve markalar...

Öncelikle size sormam gereken bir kaç sorular var. Sonrasında dijitalleşen Dünyadaki o önemli fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum.

Siz Türkiye'nin tanınan ünlü bir bilişim uzmanısınız. Nasıl oldu da reklamcılığa adım attınız?

Aslında bu ünlü kelimesi insanlarda farklı düşünceler uyandırabiliyor. Ben buna işimde iyi olan biriyim diyorum ve bu konuda pekte tevazulu olamıyorum. Ben yeterince gözlem yapmadan başka bir işe yönelecek biri olmadım. Bu hayatımın her alanında böyle olmuştur. Herkesçe bilinen "bir işe girmeden ilk önce araştırırım" kelimesini abartan birisiyimdir. Söz konusu kariyer olunca insan burada defalarca düşünüyor. Kariyer değiştirmek kolay bir iş değil, ama bu değişim ile beraberde bilgi güvenliği alanından tamamen soyutlandım anlamını da çıkarmamamız gerekiyor. Çünkü biz dijital bir ajansız ve yaptığımız işlerde yazılım kesinlikle oluyor. Bu konuda yazılımın güvenliğini test etmek bana kalıyor.

Profilinizi ve sizi araştırdığımızda sürekli siyah giyinen birisiniz. Bu hacker olmanızdan mı kaynaklanıyor. Çünkü reklamcılık sektörü çok renklidir.

Öncelikle hacker'lık ile bir alakası yok. Renkler ve zevklerin tartışılmadığını söylememe gerek yok sanırım. Bu renk seçimi bir tercih meselesidir. Ben sadeliği seven bir yapıya sahibim, bununda reklamcılık alanıma çok şey kazandırdığını düşünüyorum ki öyle. Sadelik ile renklendirmenin tutkusu çok büyük oluyor.

Son olarak soruyorum ve sözü size bırakıyorum. AVC Bilişim'i bize özetleyebilir misiniz?

AVC Bilişim Türkiye'nin lider web tasarım ajansıdır. Hizmetlerimiz: web tasarım, e-ticaret yazılımları ve danışmanlığı, kurumsal kimlik, sosyal medya yönetimi, growth hacking ve dijital pazarlama danışmanlığı olmak üzere geniş bir hizmet yapısına sahibiz. Hem yurtiçindeki marka olan ve marka olmak isteyen firmalara hizmet vermekteyiz. Hem de yurtdışı; Almanya, ABD, Rusya, Azerbaycan ve Kazakistan olmak üzere birçok ülkeye hizmet vermekteyiz. Ülkemize ihracat hizmeti kazandırdığımız içinde ayrıca çok mutluyuz. AVC Bilişim sınırların dışında bir web tasarım firmasıdır. Kalite ve müşteri memnuniyetini almış olduğumuz ISO belgelerimiz ile yaptığımız işin ticari ahlakını en iyi bilenlerdeniz. Her şeyden önce Biz referans ile büyüyen Global web tasarım ajansıyız. AVC Bilişim AR-GE Ofisi Zorlu Center, Workshop Ofisi DOME İstanbul ve Gaziosmanpaşa şubesi ile müşterilerine profesyonel ajans hizmeti vermektedir.

***

"Dijitalleşen Dünyaya ayak uydurmayan markalar kaybetmeyi göze almalılar" sözünü size hatırlatıyorum ve sözü sizde diyorum.

Evet bu sözümü nadir olarak ta olsa kullanırım. Günümüzde artık internet kullanımı çok yaygınlaştı. Beraberinde mobil kullanımı arttı, bu demek oldu ki artık herkes dijital Dünyaya bağımlı kaldı. Durum böyle olunca perakende satışındaki markalarda hedeflerini dijitale yönlendirdiler. Haklılar çünkü reklamın markalaşmaya olan etkilerinin çok büyük olduğunu net olarak onlarda görebiliyorlar.

Dijitalleşmek markalara iş gücü, son kullanıcılara da büyük kolaylık sağladı. Artık normal bir market alışverişimizi internetten sipariş verir hale geldik. Bunu detaylandırabiliriz; en basiti giyim Dünyasına baktığımızda artık kullanıcılar elbise, ayakkabı, takı, kozmetik gibi ihtiyacı olan her şeyi netten sipariş veriyor. Artık dijital Dünyanın bir ihtiyaç ve kolaylık olduğunu fark ediyorlar. İstedikleri ürünü ayaklarına kadar getirtiyorlar, beğenmediklerinde iade ederek değiştiriyorlar ya da ücretlerini geri alabiliyorlar.

Muhafazak âr kesim internetten giysi ve kozmetik gibi birçok ürünü sipariş ediyor. Bu çok muhteşem bir şey, bu kesiminde bundan yararlanması hem güzel hem de pazar için büyük bir kazanç payı oluyor. Ama bu kazancı elde edebilmek içinde son kullanıcıya dijital mesajınızı çok iyi verebilmeniz gerekiyor.

Markalar için bunu biraz daha açmak gerekirse, dijital alana da müşterilerine hizmet sunan markaların ve ya sunmak isteyen firmaların en çok dikkat etmesi gereken unsurlardan bir tanesinin bu girişimin ve yatırımın doğru şekilde yapılandırılması gerektiğini bilmeleri gerekiyor. Aksi halde tüm yatırımları kısmen başarısız olur. Ya da heba olur.

Dijitalleşen Dünyada artık bir haberin duyulması çok hızlı, bir şeyin duyulması an meselesi oluyor. Bu neden ile dijital dünyanın hatayı pek de kabul etmediğini net söyleyebilirim. İyi bir marka ortaya çıkarmak istiyor iseniz iyi bir ajans ve ekip ile çalışmanız gerekiyor.

AVC Bilişim olarak müşterilerimize her zaman başarılı bir hizmet vaat ediyoruz. Markalarımız arasında %300 büyüme oranı yakaladığımız firmalar var. Buna şaşırmıyoruz. Planlı giden bir ajansız ve planlı hizmetlerimizde satış ve satış sonrası destek hizmetini sağlıyoruz.

Türkiye'nin ilk ve tek 7/24 destek veren web tasarım firması olmaktan gurur duyuyoruz. Bu neden ile müşteri ve ticari hizmet ahlakına çok önem veriyoruz. Gelişen bir Türkiye ile dijital alanda çok daha büyüyeceğimizi ve Dünya markası olacak yeni markaların çıkacağına eminiz.

Biz işimize çok tutkuluyuz ve tutkulu bir ekibin her zaman tutkulu müşterisi olduğuna inanıyoruz. Tutkunuzdan vazgeçmeyin ki hayaliniz gerçek olsun.

Dijital Dünyayı Önemseyin! Doğru karar olduğunu fark edeceksiniz.

www.avcbilisim.com | +90 850 532 29 57

Türkiye Advertorial Haberler Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

title