Haberler

Nilüfer Kadın Karosundan Talasemi Derneği Yararına Konser

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Hemofili ve Talasemi Derneği yararına konser verdi.

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, 'HETADER' Hemofili ve Talasemi Derneği yararına konser verdi.

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konserde türkü, şarkı, pop ve Roman havalarından oluşan parçaları seslendirdi. Her bölüm için farklı kostümlerle sahne alan koroya koristlerden oluşan ritm grubu şarkılarıyla eşlik etti. Koroya dans okulu hocaları Tülay-Şenol Özkahraman çifti de danslarıyla eşlik etti. Hülya Veziroğlu'nun Karadenizli kadın tiplemesi büyük alkış toplarken, Hikmet Birgül, Saadet Çağman ve Songül Günay'dan oluşan grup da "Şeyh Şamil"i sergiledi. Konserde solist olarak Vildan Öztürk, Gülay Sürücü, Aynur Öztan ve Müşerref Şen görev yaptı.

HETADER Başkanı Uzm. Dr. Elif Güler Kazancı, konser sonunda Şef Dr. Aysel Gürel'e çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. Gürel, kadın, çocuk ve eğitim derneklerine konserlerle destek verdiklerini hatırlatarak, çocuklar için sağlıklı ve mutlu bir dünya dilediğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aysel Gürel Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title