Haberler

    Ndiaye İçin 5 Milyon Artı Sinan ve Eren!

    Ankara ekibi 8 milyon 750 bin Euro'ya West Ham'a satmadığı Senegalli yıldızı için Galatasaray'dan 10 milyon Euro istedi.

    Ankara ekibi 8 milyon 750 bin Euro'ya West Ham'a satmadığı Senegalli yıldızı için Galatasaray'dan 10 milyon Euro istedi. Transfer döneminin başında Everton'un da 7 milyon Euro'luk teklifine hayır diyen Osmanlıspor, Galatasaray'ın 5 milyon Euro artı takas teklifine de hayır dedi.

    Fotospor'un haberine göre, Cenk Ergün, Ndiaye için Osmanlıspor'a 5 milyon Euro'nun yanında Koray, Cavanda, Tarık, de Jong, Donk ve Emrah'tan ikisini teklif etti. Osmanlıspor ise takas için Galatasaray'dan 5 milyon Euro'nun yanı sıra Sinan Gümüş ve Eren Derdiyok'u talep etti.

    Ndiaye, Trabzonspor'a da evet demişti

    Badou Ndiye, Trabzonspor'dan sonra Galatasaray'a da evet dedi. Senegalli oyuncu Ersun Yanal'la görüştükten sonra Trabzonspor'a evet demiş ama Osmanlıspor ile bordo-mavililer anlaşamamış ve 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Juraj Kucka transfer edilmişti.

    Ndiaye gelirse, Selçuk İnan gidecek

    Younes Belhanda'yı Wesley Sneijder'in yerine alan Galatasaray yönetimi Ndiaye'yi de Selçuk İnan'ın yerine alarak sezon yepyeni bir orta saha ile girmenin planlarını yapıyor. Tolga'nın yerine bir de ön libero arayan Galatasaray'da konuşulan isimlerse Fernando veya Elneny. Ndiaye ile beraber bu iki isimden birisi transfer edilirse Selçuk İnan'a da yol görünecek.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title