Haberler

MÜSİAD Tecrübe Paylaşımı Programı

Güncelleme:

MÜSİAD Malatya Şubesinin organize ettiği tecrübe paylaşımı eğitim programında İlahiyatçı Yazar, eski milletvekili Şevki Yılmaz konuştu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin organize ettiği tecrübe paylaşımı eğitim programında İlahiyatçı Yazar, eski milletvekili Şevki Yılmaz konuştu.

MÜSİAD binasında düzenlenen tecrübe paylaşımı eğitim programının açış konuşmasını yapan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, dernek olarak eğitim ve tecrübe paylaşımına önem verdiklerini ifade ederek, "Şevki Yılmaz hocamın Malatya'ya konferans vermek için geleceğini öğrenince, derneğimize davet ettik ve sağ olsun tecrübe paylaşımı eğitim programımıza katıldı" diyerek, MÜSİAD'ın faaliyetleri hakkında bilgi aktardı.

İlahiyatçı Yazar, eski,Milletvekili Şevki Yılmaz ise, iş adamlarına bu dünya ve öbür dünya için çalışmalarını önererek, malın emanet olduğu bilinci ile hareket edilmesini önerdi. "Mal emanettir düsturu ile çalışınız" diyen Yılmaz, MÜSİAD üyelerinin bu düstur ile çalıştıklarına inandığını vurguladı.

Hukuk ve adaletten ayrılmamayı öneren Şevki Yılmaz, bu konuda örnekler verdi. "Adalet, ticaret, kitap ve demiri iyi kullanınız" diyen Şevki Yılmaz, demirden maksadın sanayi olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'nin süper devlet değil, Kızılay devleti olduğunu dile getiren Yılmaz, "İşte görüyoruz, Suriyeli mağdur, Türkiye barınma ve karın doyurma hizmeti veriyor. Süper devlet olabilmemiz için yüzyıllar önce Türklerin yaptığı bir mektupla zulmü durdurabiliyor muyuz, hayır yok. O zaman hala süper devlet değiliz demektir" şeklinde konuştu.

Sermayenin Anadolu insanın eline geçmeye başlamasıyla birilerinin feryat ettiğini söyleyen Yılmaz, "Kavga başladı ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile de onun için uğraşmaya başladılar" ifadelerini kullandı.

İsrail'in, İsrail'de 2 milyon ve dünyada ise 14 milyon nüfusu ile dünyaya hükmettiğini belirten Yılmaz, "İsrail ticari alanlarda beslenip, ilimi de kullanınca Filistinlileri elinde oynatıyor" diyerek adaletli olunması konusunda da örnekler verdi.

"Hakim iseniz babanız da olsa adaletli karar veriniz" diyen Yılmaz, "Maalesef günümüzde hukuk ve adalet mumla aranır duruma gelmiştir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Balin Şevki Yılmaz Malatya İsrail Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title