Haberler

Müsiad Başkanı Doğruyol, Denizli Vergi Dairesi Başkanını Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Denizli Şubesi Başkanı Ayhan Doğruyol, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice'yi Ziyaret Etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Başkanı Ayhan Doğruyol, Denizli Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice'yi ziyaret etti.

Vergi Dairesi ziyaretinde konuşan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, Denizli'nin kalkınmasıyla ülke kalkınmasının aynı paralellikte ilerlediğini belirterek "Ülkede yaşanılan krizler, sanayicimizin ileriye bakmasını engelliyor. Krizler, müteşebbislerimizin yatırımlarını askıya almak zorunda bırakıyor. Çıkarılan kriz sadece bir grubu değil tüm ülkeyi etkisi altına almıştır. Gündem siyasetten ekonomiye geçmelidir. Ekonomi ihmal edildikçe ülkenin büyümesi de ihmal ediliyor. Krizler sayesinde ülke ekonomisi, artıdan eksiye doğru ilerliyor" dedi.

Denizli'nin kalkınmasında sanayicilerin çok fazla emeği olduğunu anlatan Denizli Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Delice de, "Denizli halkı üretkenliğinin yanı sıra vergi ödemesi konusunda da hassasiyetle davranıyor. Vergi daireleri çalışanları ile sanayicimizin gösterdiği gayret sayesinde vergi kayıp ve kaçağı en alt seviyeye inecektir. Önemli hedeflerimizden birisi kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması. Bu konudaki çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu (SK-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title