Haberler

Müsiad 17. Yılını Kutluyor

Müsiad Başkanı Ömer Bolat, "Sokaktaki İnsanın, Esnafın, Tacirin, İş Adamının Sesiyiz, Temsilcisiyiz, Vicdanıyız. 17 Yıldan Beri Bu Sesin, Vicdanın Getirdiği Sorumluluğa Layık Olmak İçin Çalıştık ve Çalışmaya da Devam Edeceğiz. Müsiad Kurulduğundan Bu Yana Hiçbir Zaman Bir Menfaat Grubu Olarak Çalışmamıştır" Dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) kuruluşunun 17. yıldönümünü kutluyor. MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat, "Sokaktaki insanın, esnafın, tacirin, iş adamının sesiyiz, temsilcisiyiz, vicdanıyız. MÜSİAD kurulduğundan bu yana hiçbir zaman bir menfaat grubu olarak çalışmamıştır" dedi

MÜSİAD'ın 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Bolat, 5 Mayıs 1990'da bir grup işadamının öncülüğünde, "Yüksek Ahlak-Yüksek Teknoloji" ilkesi ile yola çıkan MÜSİAD'ın bugün Anadolu'ya yayılmış 28 şubesi, 2 bin 700 üyesi, ayrıca bin genç girişimciye sahip Genç MÜSİAD oluşumuyla sürekli büyüyen ve gelişen dinamik bir sivil toplum kuruluşu olmayı başardığına ifade etti.

MÜSİAD'ın, hakkın rızasını gözeterek Türkiye'nin ve milletimizin var oluşundaki asli değerleri, yerliliği, üretimi ve bereketi, dışa açılmayı ve Anadolu'nun teşebbüs gücünü temsil eden bir başarı öyküsü olduğunu belirten Bolat, kurulduğundan bu yana MÜSİAD'ın daha fazla yatırım, istihdam, üretim ve ihracat amacıyla reel sektörün üreten kesiminin sorunlarına çözümler aradığını kaydetti. Hükümetler ile olan ilişkilerinde yapıcı yaklaşımı yanında doğruları vurgulayan, çözümler öneren anlayışını ve bağımsız duruşunu hiçbir zaman bozmadığını savunan Bolat, "Sivil toplum kuruluşlarının öneminin her geçen gün daha fazla anlaşıldığı ülkemizde, MÜSİAD olarak, sokaktaki insanın, esnafın, tacirin, iş adamının sesiyiz, temsilcisiyiz, vicdanıyız. 17 yıldan beri bu sesin, vicdanın getirdiği sorumluluğa layık olmak için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. MÜSİAD kurulduğundan bu yana hiçbir zaman bir menfaat grubu olarak çalışmamıştır" dedi.

Ömer Bolat, "Bütün insanlığın kurtuluşu olmayan bir kurtuluş, bizim de kurtuluşumuz olamaz" sloganını benimsediklerini ifade etti. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title