Haberler

Mumcu: Dp'nin Başarısı İçin Çalışacağız

Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu, Bugüne Kadar Yaptıkları Fedakarlıkların Üzerine Bir Fedakarlık Daha Koyduklarını Belirterek, 'Bu, Seçime Katılmamak, Dp'nin Seçim Başarısı İçin Çalışmaktır' Dedi.

ANAVATAN Genel Başkanı Erkan Mumcu, bugüne kadar yaptıkları fedakarlıkların üzerine bir fedakarlık daha koyduklarını belirterek, "Bu, seçime katılmamak, DP'nin seçim başarısı için çalışmaktır" dedi.

Mumcu, gelişmeleri izlemek için evinin önünde bekleyen gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasetin bu kadar kutuplaştığı bir ortamda bölen değil, bütünleştiren taraf olmayı arzu ettiklerini, artık bundan sonra gerekli açıklamaların DP'den gelmesi gerektiğini söyledi.

Hem teşkilatların bütünleştirilmesi, hem de eşit temsil konusunda kendilerine verilen sözler tutulmamış olsa da verilen taahhütlere bugün yeniden itibar ettiklerini ifade eden Mumcu, "Çünkü milletimiz bu bütünleşmeyi istiyor" diye konuştu.

Mumcu, şunları söyledi:

"Bundan sonra olacakların sorumlusu biz değiliz. Ne olacaksa muhataplarımızın tutumlarına göre olacaktır. Muhataplarımızın içtenliklerini, samimiyetlerini yansıtacakları bir fırsat önlerinde duruyor. Siyasetin bu kadar kutuplaştığı bir ortamda bölen değil, bütünleştiren taraf olmayı arzu ediyoruz. Biz inançla başlattığımız bir sürecin tamamlanması için bugüne kadar yaptığımız fedakarlıkların üstüne bugün yeni bir fedakarlık koyuyoruz. Bu, seçime katılmamak, DP'nin seçim başarısı için çalışmaktır"

Mumcu, birleşme sürecinin kesintiye uğradığı noktalarda neler olduğunun 'tarihe emanet' edildiğini, zamanı gelince hepsinin açıklık kazanacağını söyledi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title