Haberler

Muhammed Salah'ı Sakatlayan Sergio Ramos: Suçluluk Duymuyorum

Güncelleme:

Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos, Şampiyonlar Ligi finalinde sakatladığı Muhammed Salah hakkında konuşurken "Kimse böyle bir şey olmasını istemezdi. Ancak suçluluk duymuyorum' dedi.

Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'un yıldızı Mohammed Salah'ı sakatlayan ve tepkileri üzerine çeken Real Madrid kaptanı Sergio Ramos sessizliğini bozdu.

Kiev'de oynanan müthiş finali Real Madrid 3-1 kazanırken maçın 30. dakikasında Salah'ın sakatlanarak oyundan çıkması İngiliz ekibinin bütün planlarını bozdu.

Mısırlı yıldızın Dünya Kupası'nı kaçırma ihtimali bulunurken Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos da tepkilerden nasibini aldı.

"HER ŞEYDEN ÖNCE BİZ ARKADAŞIZ"

Maç boyunca ıslıklanan Ramos'a taraflı tarafsız herkes tepki gösterirken İspanyol futbolcu Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Ramos, "Futbol bazen en tatlı yüzünü, bazen en acı tarafını gösterir. Her şeyden önce biz arkadaşız. Salah umarım hemen iyileşirsin. Gelecek seni bekliyor Salah. Geçmiş olsun" dedi.

Yaşanan sakatlığın olmasını istemeyeceğini söyleyen Ramos, "Bu durum çok üzücü ama asla böyle bir şey olmasını istemezsiniz. Ancak pozisyon için suçluluk duymuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sergio Ramos Real Madrid Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Irfan:

Yalan söylüyor, bilerek sakatlamak istedi. Fifa buna agir ceza vermeli.

176
9
yanıtYanıtla
Göl Lalesi:

Yürü git. Çirkefliğin sayesinde liverpol yenildi. Bunu herkes biliyor.

154
9
yanıtYanıtla
ETLİ EKMEK:

Bu tip adamlar yüzünden futboldan soğudum, hele süper lige hiç bakmıyorum, bir sürü üçkağıtçının eline kalmış süperlig

18
1
yanıtYanıtla
ESESLİ:

Ulan adamı kolundan çekip yere düşürüyorsun ne adisin be

17
1
yanıtYanıtla
SARI KIRMIZI:

her maçta olduğu gibi bu maçta da çirkef yüzünü gösterdin ramossss

16
2
yanıtYanıtla
#YNWA:

suçluluk duyarak olayı niye kabullensin ki? Ramos futbolda değil çirkeflikle profesyonel olmuş. Tüm dünya gördü kupayı almak için ne taklalar attığınızı. kaliteymiş boşversene.

13
4
yanıtYanıtla
akıllı ol:

suçluluk duymuyorsa demek ki kasıtlı biseş yapmamış adam daha neyi tartışıyorsunuz?

3
13
yanıtYanıtla
mtt:

Kasıtlı yapsaydı suçluluk duyardı. kasıt yoksa neden suçluluk duysun, üzülebilir ama

3
10
yanıtYanıtla
ESKİ KURT:

RAMOS YATACAK YERİN YOK İSPANYOLLARIN EN ÇİRKEF FUTBOLCUSU

11
2
yanıtYanıtla
hasan can:

NetRamos koluyla SALAH''ın kolunu sıkıştırıp isteyerek omuzunun üstüne düşmesini sağlıyor. Pozisyonu çok iyi ve dikkatli izlemek lazım. Ve bu Ramos bu hareketinden dolayı kırmızı kart cezası almalıydı. Ama çok profosyonelce yaptı hareketi kimse fark edemedi. Ramos futbol canisidir.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title