Haberler

Mücevherleri Bile Kıskandıran Çantalar

Güncelleme:

Sylvia Toledano'nun tasarladığı, minik ve kristallerle süslü el çantaları; yıldızlardan büyük ilgi görüyor.

Son birkaç yıldır Hollywood yıldızları galalarda ve davetlerde; Sylvia Toledano'nun tasarladığı, mücevherleri kıskandıran çantalardan vazgeçemiyor. Toledano; bu birbirinden şık ve farklı çantalarda özel Avusturya kristalleri kullanıyor...

Sylvia Toledano, Fransa'nın önde gelen moda okullarından Cours Berçot mezunu. Aslında başarılı bir ressam olan Toledano, sanatçı yönünü birbirinden şık gece çantaları tasarlayarak ortaya koyuyor.

DİZİLERDE KULLANILIYOR

Gece çantalarının hep birbirine benzediğini fark eden Toledano, tarzı ve ihtişamıyla dikkat çekecek çantalar yapmaya karar vermiş. Mücevher geçmişi nedeniyle de çantalarında kristaller kullanmayı tercih etmiş.

Toledano'nun tasarımları 'Lipstick Jungle' gibi dizilerde de sıkça kullanılıyor.

Tasarımcının en ünlü takipçileri ise; Gwyneth Paltrow, Rihanna, Cameron Diaz, Jenifer Lopez, Lindsay Lohan, Kourtney Kardashian ve Olivia Wilde...

GÜMÜŞ FARKI...

Toledano, nazar boncuğu motifini de sık sık çanta tasarımlarında kullanıyor. Ünlü tasarımcı Fransız asıllı olmasına rağmen Afrika'da yetişmesinin; çantalarını farklı kıldığını düşünüyor.

Tasarımlarında egzotik hayvan derilerine de yer veren Toledano; kadınlara özellikle davetlerde, tek renk tuvaletlerini iddialı gece çantalarıyla tamamlamalarını tavsiye ediyor. Tasarımcı, gümüş rengin hakim olduğu çantaların daha uzun süre kullanılabileceğini söylüyor.

Toledano'nun 2012-2013 sonbahar/kış koleksiyonuna, Türkiye'de Atelier 55 mağazasından ulaşılabiliyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Avusturya Hollywood Fransa Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title