Haberler

Milletvekili Genel Seçimi

AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, resmi olmayan sonuçlara göre, kentte bir milletvekilliğini garantilediklerini belirtti.

AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, resmi olmayan sonuçlara göre, kentte bir milletvekilliğini garantilediklerini belirtti.

Balta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Artvin'de partisinin önde gittiğini söyledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'den İsrafil Kışla, CHP'den Uğur Bayraktutan'ın milletvekilliğini garantilediğini ifade eden Balta, Artvin için de ülke geneli için de ortaya çıkan sonucu beklemediklerini dile getirdi.

Partilerinin alternatifinin bulunmadığını belirten Balta, 'Ülkenin geleceği, milletin güçlenmesi, istikrar için AK Parti'den başka alternatif yok. Ama milletimizin tercihi bu yönde olmuştur. Demokrasinin savunuculuğunu yapan bir parti olarak saygı göstermemiz gerekir. Elbette ki ülkenin koalisyonlara mahkum olması ülkemiz, milletimiz açısından hiç arzu ettiğimiz bir sonuç değildir. Ümit ediyorum ki geçmişteki günlere dönmeyiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti dışındaki partilerin sağlıklı bir koalisyon oluşturamayacağını kaydeden Balta, şöyle devam etti:

"Artvin'de, önceki genel seçimlere göre partimizin oylarında yüzde 5-6 puanlık erime görülüyor. Hemşehrilerimizin tercihine saygı göstermeliyiz. Demek ki kendimizi yeterince anlatamadık. Artvinimiz açısından pek çok güzel yatırım ve hizmetler yapılmasına rağmen böyle bir netice var. Ama AK Parti'nin milletvekili sayısına etki eden bir netice değil. Bu sonuç inşallah milletimiz ve Artvinimiz için hayırlı olur. Biz millete hizmet için yola çıkmış bir partiyiz."

AK Parti, Artvin'den İsrafil Kışla ve Vedat Kibar'ı milletvekilliğine aday göstermişti.

Kaynak: AA / Yerel

İsrafil Kışla Erkan Balta Ak Parti Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title