Haberler

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Aydın Açıklaması

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 4 Kasım'da yapılacak olağan kongrede, MHP'de bir değişim olacağına inandıklarını söyledi.

MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 4 Kasım'da yapılacak olağan kongrede, MHP'de bir değişim olacağına inandıklarını söyledi.

Aydın, beraberindeki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri Cumali Durmuş, Yavuz Temizer, Metin Ergül ve partililerle birlikte Bozüyük ilçesine gelerek Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğü'nde kalan eski MHP Bilecik İl Başkanı Mesut Tekin'i cezaevinde ziyaret etti.

Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Bilecik'e geçen Aydın, Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra il başkanlığına geçti.

İl Başkanı Hüseyin Köymen, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin ve partililer tarafından karşılan Aydın, burada yaptığı konuşmada, kongreye yaklaşık 1 ay kaldığını belirterek, "4 Kasım'da MHP'de bir değişim olacağına inanıyoruz" dedi.

Bu değişimin bir dip dalgası olduğunu ve kendilerini aştığını ifade eden Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi tabanının bu değişim ve yenilenmeyi sahiplendiğini vurguladı.

1 Eylül'de MHP Genel Başkanlığı adaylığını ilan ettiğinde, değişim dinamiğinin direksiyonunda kendisinin bulunduğunu ancak ülkücü hareketin buna sahip çıkarak kendisinin şu anda arka koltukta olduğunu savunan Aydın, şöyle devam etti:

"Şu anda değişim dinamiğini ülkücü hareket yönetiyor. Bu mutluluk verici bir durum. İnsanların bu denli bu işi sahiplenmesi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidar özlemine dayalı olduğunu düşünüyorum. Biz de o iktidar hırsını temsil ediyoruz. MHP'nin iktidar coşkusu ve heyecanı bizimle özdeşleşti. Biz de bunun gereğini yapmakta kararlıyız. MHP'yi 4 Kasım'dan sonraki yeni yapısı içerisinde mutlaka iktidara taşıyacağız. Onun heyecanını ve coşkusunu şimdiden duyuyoruz."

MHP'yi kök değerleri üzerinde yeniden ayağa kaldıracaklarını kaydeden Aydın, bu kök değerlerin mücadelesini verdiklerini, bu kök değerlerde, Türk milletinin bütününü kucaklayacak bir hareketlilik sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Aydın, konuşmanın ardından partililerle sohbet etti.

Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Aydın Koray Aydın Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title