Haberler

MHP'den Fındık İhracatçılarına Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, bazı büyük fındık ihracatçılarının tüccarlara "Fındık alımlarını 3.80 ila 4 TL'den alınız."

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, bazı büyük fındık ihracatçılarının tüccarlara "Fındık alımlarını 3.80 ila 4 TL'den alınız. Bu fiyatın üzerindeki alımlarınıza kesinlikle karışmayız" diye talimat verdiklerini üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, "Bu hareket, fındık üreticisine yapılmış en büyük ihanettir. Buradan suç duyurusunda bulunuyor, hükümeti derhal göreve davet ediyoruz" dedi.

MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt bayramlaşma ziyaretlerini ilçelerde sürdürdü. Bayramın birinci gününü partide geçiren Enginyurt, ikinci gün Perşembe, Ünye ve Fatsa ilçelerinde bayramlaşma ziyaretlerinde bulunarak partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Enginyurt'a ziyaretlerinde MHP Ordu Merkez İlçe Başkanı Halil Kalpaklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Bayramlaşma münasebetiyle ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Enginyurt'a fındık üreticileri tarafından en çok sorulan soru, fındık oldu. Bazı fındık ihracatçılarının bayram nedeniyle kendilerine bağlı olan tüccar ve manavlara çektikleri bayram mesajında "Fındık fiyatını 4 TL'den yukarı geçirmeyin" şeklinde talimatlar verdiğini ileri süren Enginyurt şöyle devam etti: "Bugün fındık sektöründe bulunan bazı ihracatçı ve sanayiciler fındık üreticilerine karşı çok büyük bir ihanet işlemişlerdir. Bu bir suç dur, bir ihanettir, buradan suç duyurusunda bulunuyorum. Bütün yetkililer bu durumu suç duyurusu olarak almalı ve gereğini acilen yerine getirmelidir. 'Fındık fiyatını 4.00 TL'den yukarı geçirmeyin' diyen alivrecilere gereken cevap çok geçmeden verilmelidir. Biz MHP olarak bu konunun yakın takipçisiyiz ve sonuç alıncaya kadar da bu ihanetin peşini bırakmayacağız." - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title