Haberler

Mesut Bakkal: Kaybedecek Birşeyimiz Yok

Turkcell Süper Lig'de Tehlikeli Bölgeden Uzaklaşma Mücadelesi Veren Denizlispor, Cumartesi Günü Deplasmanda Oynayacağı Trabzonspor Maçından En Az 1 Puanla Dönmeyi Hedefliyor.

Turkcell Süper Lig'de tehlikeli bölgeden uzaklaşma mücadelesi veren Denizlispor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçından en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor.

Yeşil-siyahlı ekip, 21 futbolcunun yer aldığı kafileyle bugün Trabzon'a giderek Grand Zorlu Otel'de kampa girecek.

Konyaspor'u yenerek galibiyet hasretine nokta koyduklarını dile getiren Teknik Direktör Mesut Bakkal, Trabzon'da zor bir sınav vereceklerini belirterek, "Kaybedecek bir şeyimiz yok. Çıkıp yüreğimizi sahaya koyacağız ve bu zor maçtan puan alacağız. Sakat oyuncumuz yok. Caner'in de cezası bitti. İnşallah takımdaki birliktelik ve kazanma arzusu Trabzon'da da sahaya yansır ve evimize mutlu döneriz" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını hatırlatan Bakkal, "Ersun Hoca'nın hakkını ödeyemem. Ondan çok şey öğrendim. Daha önce de ligde pek çok defa karşı karşıya geldik. Ama biz kendi işimize bakıyoruz. Herkes can derdinde. Maçtan önce birbirimize sarılırız ama biz sahada kazanmak için oynayacağız" şeklinde konuştu.

Ligde düşme barajının 30 puanı aşacağına inandığını sözlerine ekleyen Mesut Bakkal, bu konuda şunları söyledi: "Geçen sezon baraj 29 puanda kaldı. Ancak alttaki takımların kazanması yüzünden bu sezon baraj biraz yükselecek gibi görünüyor. Futbolda ne olacağı belli olmaz. Biz kendi sahamızdaki 8 maçtan 6'sını kazanmak zorunda olduğumuzu söylemiştik. Bunun birini kazandık. Deplasmandan da en az 4 ile 6 puan toplamamız gerekir."

Şampiyonluk mücadelesinin kıyasıya sürdüğünü, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin Trabzonspor'a yaradığını belirten Bakkal, "Trabzonspor Beşiktaş deplasmanından çok önemli bir puan aldı. En azından aradaki puan farkını korumayı başardı. Böyle devam ederse Trabzonspor ve Sivasspor'un işi götüreceğini söyleyebilirim" yorumunu yaptı.

Denizlispor'un Trabzonlu üç futbolcusu Selahattin, Çağlar ve Feridun da Trabzon'u yenecek güçte olduklarını söylediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title