Haberler

Mersin'deki Kemik Kanseri Hastasına Destek Konseri

Mersin'deki Kemik Kanseri Hastası Şafak Bay'a Destek Amacıyla Konser Düzenlendi

Mersin'deki kemik kanseri hastası Şafak Bay'a destek amacıyla konser düzenlendi.

Şafak Bay, Büyükşehir Belediyesi Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen konser öncesinde, kemik kanserine 2005 yılında yakalandığını belirterek, beş yıldır çeşitli tedavi süreçlerinden geçtiğini söyledi.

Buna karşın iyileşemediğini belirten Bay, 'Yurt dışında tedavi olmam gerekiyor. Bunun için de bir miktar paraya ihtiyaç var. Bu nedenle çeşitli şehirlerde yardım konserleri düzenledik. Bunlardan biri de Mersin'de gerçekleştiriliyor. Mersin'de yaşadığım için bu konser benim için daha anlamlı. Bu kadar kalabalık beklemiyordum. Görünce mutlu oldum' dedi.

Konserin gerçekleşmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve CHP Yenişehir İlçe Başkanı Yunus Özdemir'e teşekkür eden Bay, daha sonra gitar eşliğinde 'İşte gidiyorum' adlı eseri seslendirdi.

Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Şevval Sam, eserlerini zaman zaman izleyicilerin arasına girerek seslendirdi. Sam, Şafak Bay ile de şarkı söyledi. Sanatçı Arif Sağ'ın da yer aldığı etkinlikte ayrıca Metin-Kemal Kahraman ile Grup Nida da sahne aldı.

Yaklaşık üç saat süren etkinliği CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Büyükşehir Başkanı Macit Özcan ve Akdeniz ilçe Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.

(VEG-ST-NUR) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title