Haberler

Mersin: Bakan Akdağ Mersin'de...(2)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çocuk ve Doğum Hastanesi inşaatıyla ilgili sorduğu sorulara cevap veremeyen Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi'ne, "Hiç merak edip bakmadınız mı?" diyerek tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çocuk ve Doğum Hastanesi inşaatıyla ilgili sorduğu sorulara cevap veremeyen Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi'ne, "Hiç merak edip bakmadınız mı?" diyerek tepki gösterdi.

Bakan Akdağ, Mersin Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığı'na yaptığı ziyaretlerin ardından hastanelerde incelemelerde bulundu. İlk olarak Toros Devlet Hastanesi'ni gezen Bakan Akdağ, acil servisteki hasta kayıt bölümüne geçerek burada bir hastanın kaydını yaptırdı. Hastane içinde inceleme yaparken görevlilerin dışında kimsenin yanlarında dolaşmasını istemeyen Akdağ'ın bu isteği üzerine, kendisini takip eden basın mensupları da hastaneye alınmadı.

Sağlık Bakanı Akdağ, buradaki ziyaretin ardından Güneykent Mahallesi'ne geçerek inşaatı devam eden Çocuk ve Doğum Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Akdağ, burada hastane inşaatıyla ilgili sorduğu sorulara cevap veremeyen Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi Murtaza Büyükkınacı'ya, "Hiç merak edip, gelip bakmadınız mı?" diyerek tepki gösterdi. Başhekimin yardımına yetişen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, "Ben geldim, gelin size gezdireyim" diyerek Bakan Akdağ'a hastaneyi gezdirdi. Akdağ, hastane gezisi sırasında İl Sağlık Müdürü Atakan Kızılok'a dönerek, "Biz Ankara'dan geliyoruz, siz Mersin'desiniz, gelip gezmediniz mi?" diye sordu.

Gezilerine Mersin Üniversitesi ile devam eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, daha sonra Mersin Devlet Hastanesi'ne geçti. Burada da aşırı kalabalıktan rahatsız olan Akdağ, "Arkadaşlar bütün personelimiz bu alanları boşaltsınlar, hiçbir şey göremiyoruz. Buraya çalışmak için geldik" dedi.

Akdağ, daha sonra sağlık personeliyle basına kapalı gerçekleşen toplantıya katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title