Haberler

Meltem Cumbul Sosyal Medya Hesabından CHP'ye Oy Vereceğinin Sinyalini Verdi

Güncelleme:

Meltem Cumbul, 24 Haziran'daki seçimlerde kullanacağı oyun rengini belli etti. Cumbul sosyal medya paşlaşımlarıyla CHP'ye oy vereceğinin sinyalini verdi.

Türkiye, 24 Haziran'daki seçimler öncesi son viraja girdi. Siyasi partiler son günlerde seçmenlerin oyunu alabilmek için çalışmalarına hız verdi. Seçimlere son 5 gün kalmasıyla birlikte bazı ünlü isimler de oyunun rengini belli etmeye başladı.

ÜST ÜSTE CHP TWEET'LERİ

Meltem Cumbul sosyal medya hesabından üst üste attığı tweetlerle CHP'ye oy vereceğinin sinyalini verdi.

Cumbul, Twitter hesabından CHP'ye yönelik mesajlar paylaştı.

Meltem Cumbul Sosyal Medya Hesabından CHP'ye Oy Vereceğinin Sinyalini Verdi

Meltem Cumbul Sosyal Medya Hesabından CHP'ye Oy Vereceğinin Sinyalini Verdi

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Cumhuriyet Halk Partisi Meltem Cumbul Sosyal Medya Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (138)

İNCEDENN:

Cesaretinden Dolayı Tebrikler Bravo ÖZGÜR İNSAN

18
19
yanıtYanıtla
df:

Beynini Avrupaya kiralamış insanlar ne zamandır özgür insan oldu? Avrupa köleleri sizi. . . Sizin gibi hevesliler oldukça sömürgecilik bitmez bu dünyada. .

yanıt8
yanıt4
VATAN HAİNLERİNİ VE SAPIKLARI HİÇ SEVMEM:

SENİN OYUN ZATEN HER ZAMAN BELLİDİR. . YA HDP, YA CHP YA DA TÜRK KOMUNİST PARTİSİ. . . SİZLERLE YILLARCA MİLLETİN BEYNİNİ YIKADILAR. . . AMA MİLLET ARTIK UYANDI. . YEMEZLER. . .

23
13
yanıtYanıtla
Snn:

25 haziran sabahına yine embesil duygularinizla uyanacaksınız durmak yok yola devam ulan

19
15
yanıtYanıtla
ali osman:

bi tabir vardır itierin istedgi olsa gökten kemik yagardı durmak yok yola devam

yanıt2
yanıt1
sierra:

bu kadın kime oy veriyosa, ona vermemek lazım. halkın halinden ne anlar ki? cihangir de elinde starbucks kahvesi düşmeyen insanlar gelmiş caka satıyor. . . chp zihniyeti bu işte. . . flaşlar altında , insanlara yukardan bakarak, oy isterler ancak. . .

18
16
yanıtYanıtla
Türk:

Tüm Yobazlara inat oyum Muharrem İnceye.

10
23
yanıtYanıtla
ÇUKUROVA:

TÜM MALLARA İNAT OYUM ERDOĞANA

yanıt12
yanıt5
ÇUKUROVALIYA:

SON CAHİL BÜKÜCÜ İNCE SAVULUN CAHİLLER İNCE GELİYOR

yanıt4
yanıt4
abdil:

ulan biz haftada bir cumaya gidiyoruz yobaz diyorsun sizin merrem 15 yaşından berri hergün cumaya gidiyormuş o daha yobaz

yanıt3
yanıt0
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title