Haberler

Melih Gökçek'in "İdam Gelsin mi?" Anketi Büyük İlgi Gördü

Güncelleme:

Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek'in minik Leyla'dan gelen acı haber sonrası sosyal medya hesabından yaptığı "İdam gelsin mi?" anketi rekor katılıma ulaştı.

Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü ailesiyle ziyarete gittiği dedesinin köyünde kaybolan Leyla Aydemir'den (4), acı haber geldi. Leyla'nın cansız bedeni, Bezirhane köyüne yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki Kurudere mevkiindeki, dere yatağında yüzüstü suya atılmış şekilde bulundu.

GÖKÇEK, LEYLA İÇİN ANKET YAPTI

Türkiye'yi yasa boğan olay sonrası sosyal medyada üzüntülerini dile getiren Ankara eski belediye başkanı Melih Gökçek, "Ben de idam istiyorum" diyerek "İdam gelsin mi?" anketi düzenledi. Gökçek'in anketi kısa sürede rekor katılım oranına ulaştı.

"BU ŞEREFSİZ KESİNLİKLE ASILMALI"

Gökçek geçtiğimiz günlerde Polatlı'da cansız bedenine ulaşılan Eylül için de ''Küçük Eylül'ümüzü öldüren her kimse bu şerefsiz kesinlikle asılmalı. Kısıtlı da olsa idam gelmedi" ifadesini kullanmıştı.

İşte Gökçek'in anketinden bir kesit;

Melih Gökçek, Minik Leyla'dan Gelen Acı Haber Sonrası 'İdam' Anketi Düzenledi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Melih Gökçek minik leyla Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title