Haberler

Mehmet Yılmaz Konyaspor'la Anlaştı

Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Mehmet Yılmaz, Konyaspor İle Kiralık Olarak Bir Yıllığına Anlaşttı. Geçtiğimiz Yıl Denizlispor'da Mehmet Yılmaz İle Birlikte Çalışan Konyaspor Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Konyaspor'a Gelir Gelmez, Transfer Listesinin Başına Mehmet Yılmaz'ı Yazmıştı. Bunun Üzeri...

Trabzonspor`un genç oyuncusu Mehmet Yılmaz, Konyaspor ile kiralık olarak bir yıllığına anlaşttı. Geçtiğimiz yıl Denizlispor`da Mehmet Yılmaz ile birlikte çalışan Konyaspor Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Konyaspor`a gelir gelmez, transfer listesinin başına Mehmet Yılmaz`ı yazmıştı. Bunun üzerine harekete geçen Konyasoprlu yöneticiler, Mehmet Yılmaz`ın transferi için Trabzonsporlu yöneticilerle temas haline geçti. Mehmet Yılmaz`ı vermek istemeyen Trabzonspor, Konyaspor`un uzun süren ısrarı üzerine golcü oyuncuyu Konyaspor`a bir yıllığına kiralık olarak verdi.

Mehmet Yılmaz`ın transferi ile transferi noktaladıklarını ifade eden Konyspor Basın Sözcüsü Memduh Oğuz,¨Mehmet Yılmaz ile anlaştık. Trabzonsporlu yöneticiler ve futbolcunun menajeri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir yıllığına kiraladık. Resmi imzayı yarın Nevşehir`de atacağız. Mehmet Yılmaz ile birlikte transfer dönemini de noktalamış bulunmaktayız.¨ dedi.

ALMANYA KAMPI SONA ERDİ

Almanya`nın Essen kentinde kamp çalışması yapan Konyaspor, 10 gün süren Almanya kampını bugün noktaladı. Almanya`dan direkt Nevşehir`e geçecek olan Konyaspor, Nevşehir Cup`a katılacak.

Nevşehir Cup ve Sivas`ta düzenlenecek Cumhuriyet Kupası maçlarında eksikliklerini daha iyi görebileceklerini belirten Oğuz,¨ Almanya kampında oyuncularımız muhteşemdi. Da Silva ve Yordanov kısa sürede takıma uyum sağladı. Batista ise Galatasaray`da oynadığı futbol oyununa geri döndü. Takımımızın bu yıl daha iyi başarılara imza atacağını düşünüyorum. Özellikle Sivas`taki Cumhuriyet kupasında Kayseri, Sakarya ve Sivas ile yapacağımız maçlar bizim için önemli. Çünkü onlar bizim yakın rakiplerimiz. Bu maçlarda eksikliklerimizi daha iyi görürürüz. Futbolcu konusunda da eksikliklerimiz çıkarsa, eksik olan bölgeye oyuncu transfer edebiliriz. Onun dışında transfer dönemini kapatmayı düşünüyoruz.¨ dedi.

Memduh Oğuz, Kais ve kadro dışı bırakılan Zafer Demir, kendilerine takım arayışlarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title