Haberler

'Medical Park Antalyaspor 2 Hazırlık Maçı Yapacak'

'Medical Park Antalyaspor 2 hazırlık maçı yapacak' haberimizin ikinci paragrafında yer alan '8 Eylül Cuma' ile '10 Eylül Pazar' ibareleri, '8 Ekim Cuma' ile '10 Ekim Pazar' olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz.

'Medical Park Antalyaspor 2 hazırlık maçı yapacak' başlıklı haberimizin ikinci paragrafında yer alan '8 Eylül Cuma' ile '10 Eylül Pazar' ibareleri, '8 Ekim Cuma' ile '10 Ekim Pazar' olarak düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz.

Saygılarımızla,

06.10.2010

(A.A)

- MEDICAL PARK ANTALYASPOR 2 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

ANTALYA 06.10.2010 - Medical Park Antalyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iki hazırlık karşılaşması yapacak.

Medical Park Antalyaspor, ilk hazırlık maçında 8 Ekim Cuma günü Romanya 1. Ligi'nden CS Pandurii ile karşılaşacak. Medical Park Antalyaspor, ikinci maçında 10 Ekim Pazar günü Shaktar Donetsk ile mücadele edecek. Ukrayna Ligi'nde ilk sırada bulunan Shaktar Donetsk'i, Mircea Lucescu çalıştırıyor.

Her iki karşılaşma da Mardan Sport Center 2 nolu sahada yapılacak.

(FÜ-SSG) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title