Haberler

MEB Müsteşarı AKP'den Aday

Yargı Kararlarını Uygulamadığı Gerekçesiyle Hakkında Kesinleşmiş Yargı Kararları Bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necat Birinci AKP'den Aday Olmak İçin İstifa Etti.

YARGI kararlarını uygulamadığı gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş yargı kararları bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Necat Birinci AKP’den aday olmak için istifa etti. Görevden ayrılan bir diğer isim ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Mustafa İsen oldu. DSİ Genel Müdürü Veysel Eroğlu da beklendiği gibi AKP’den aday olmak için istifa etti. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Rüstem Zeydan, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve Nuri Uslu ile ÇED Genel Müdürü Osman Tüzün de AKP’den aday olabilmek için görevden ayrıldı.

DÜZCE VALİSİ CHP ADAY ADAYI

CHP’den milletvekili olmak için memuriyetten istifa eden diğer isimler ise şöyle: Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Yusuf Kenan Doğan, Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Merkez Valisi Mehmet Ali Türker, İzmir Menemen İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Saygı, Trabzon eski valisi Adil Yazar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title