Haberler

Manisa: Yaşlı Çiftin El Ele Pazar Turu

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne Bağlı Şeyhdavutlar Köyü'nde Yaşaşan Yaşlı Çift, Alışveriş İçin Geldikleri İlçe Merkezinde El Ele Gezerek Günün Keyfini Çıkardı.

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Şeyhdavutlar Köyü'nde yaşaşan yaşlı çift, alışveriş için geldikleri ilçe merkezinde el ele gezerek günün keyfini çıkardı.

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Şeyhdavutlar Köyü'nde yaşayan 83 yaşındaki Mehmet Öz ile yine 83 yaşındaki eşi Elif Öz, Sarıgöl ilçe merkezine gelerek alışveriş yaptı. El ele gezen çift, günün keyfini çıkararak çarşıda tur attı. Bankadan maaşlarını çeken Öz çifti, pazar yerinde alışveriş yaptıktan sonra bir bankta oturan ikili, sonbaharın sıcak gününde çarşının keyfini çıkardı. 83 yaşında olduklarını belirten Öz çifti, her hafta Sarıgöl pazarına gelerek alışveriş yaptıklarını, ilçeyi gezerek yenilikleri görme fırsatı bulmduklarını belirterek, "Bizim yaşımız ilerledi. Artık birbirimize destek olarak yaşıyoruz. İnsanlar bizim el ele gezdiğimizi görünce şaşırıyor. El ele gezmek gençlere özel bir durum değil. Biz de böyle gezebiliriz" dediler.

(VS-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title