Haberler

Çocuğuyla Birlikte Tuvalete Giren Kadının Ardından Girip Cinsel Tacizde Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da çocuğuyla tuvalete giden kadının ardından tuvalete girip cinsel tacizde bulunan sapık, ikinci kez bir kadını taciz edince yakalandı.

Antalya Manavgat'ta çocuğuyla birlikte tuvalete giden kadının ardından tuvalete girip cinsel tacizde bulunan sapık tutuklandı.

TUVALETE GİREN KADININ ARDINDAN GİRİP TACİZ ETTİ

Pusetteki küçük çocuğuyla birlikte ilçe merkezinde bir umumi tuvalete giren kadın hemen arkasından kadınlar tuvaletine giren bir adamın kendisine cinsel tacizde bulunmaya çalıştığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

TACİZDEN SONRA ADAMIN KAÇTIĞI ANLAR KAMERADA

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, kadının çocuğuyla birlikte tuvalete girmesinin ardından zanlının takip ettiği ve içeri girdiği görülüyor.

Tuvaletten çıkan şüpheli hızlı adımlarla tuvaletin yanındaki merdivenlerden çıkıp gözden kaybolurken, dışarı çıkan kadın bir süre çevrede adamı arıyor.

BAŞKA BİR KADIN DA AYNI GÜN ŞİKAYET EDİNCE YAKALANDI

Öte yandan Kumköy Mahallesi'nde turizm yolu üzerinde turizm çalışanı bir kadının da şikayeti üzerine harekete geçen jandarma iki taciz olayının şüphelisinin aynı kişi olduğunu belirledi.

TACİZCİ TUTUKLANDI

Adresi tespit edilen şüpheli S.A. gözaltına alındı. Jandarmadaki sorusunun ardından adliyeye çıkartılan S.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (51)

Pili bitmis:

Ulan ülkeyi dindarlar yönetiyor onlar geldikten sonra taciz ve tecavüz olaylari cogaldi. Mesele dinde imanda degil tüm mesele beyinde bitiyor.

19
19
yanıtYanıtla
Domates:

Niye? Çünkü Cumaya giden bu kesimimiz, iyileri bir kenera ayırıyorum ama çoğunluğu yobaz olan hocalardan kadını dövmek rahatlatır, kadın ikinci sınıftır. Dışarda geziyorsa tecavüzü hakeder tarzı şeyler dinledikleri için rahatça sapıklığı kendilerine hak görüyorlar. Tabi aynı zamanda büyürken kadınla kızla muhattap olamadıkları için açlık da var. İletişim yolu ellemek.

yanıt8
yanıt3
HADİ ORDAN:

MALMISIN OLM SEN ÜLKE YÖNETİMİ İLE BUNUN NE ALAKASI VAR İNTERNET VE BATIYA ÖZENTİ BÖYLE OLMASININ TEK SEBEBİ

yanıt3
yanıt7
GÜL:

hayret tutuklandı mı biz ifade verip serbest bırakılır diye bekliyorduk ama

18
4
yanıtYanıtla
ADEMOĞLU:

İDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMM İSTERİZ

20
1
yanıtYanıtla
yeter:

Bu ne yav ortalık sapık kaynıyo kusura kalmayın bu bizi yönetenlerin hiç mi suçuyok sen gezici benzinci diyene kadar bu tür sapıkların önünü kesecek düzenlemeler yap sokağa çıkamaz olduk yetti gari

12
6
yanıtYanıtla
ali:

Mini etek giymeseydi diye bu tacizcileri geçmişte savunanların da vebali var bu işte. Defalarca dedik bu giyimle alakalı değil zihniyet meselesidir diye. Erkek çocuklarından, hayvanlara kadar tecavüz ettiler. Bu cehaleti yok etmedikçe, bunlar sürer. Zaten bu suçu işlemelerinin nedeni yakalanmayacaklarını düşünmeleri. Ne yaptırım uygularsanız uygulayın, devam edeceklerdir. Çocukluktan iyi bir eğitimle bu sorun aşılabilir.

16
1
yanıtYanıtla
hasan:

sapık sayısı dolar ve euro ile doğru orantılı olarak düzenli bir şekilde artmaya devam ediyor

12
3
yanıtYanıtla
memur bey:

BENCE TACİZCİLERE TECAVÜZCÜLERE İŞARET OLARAK BAŞ PARMAĞI KESİLMELİ VEYA BAŞKA YÖNTEMLE İŞARET KOYULMALI HALK BİLMELİ KİMİN NE OLDUĞUNU BUGÜN O BAYANA YAPAN YARIN BAŞKA BİR KADINA YAPAR. . .

13
1
yanıtYanıtla
millet:

hani özgür olsun milletimiz diyorlarya alın size özgürlük inandığı değerlerle yaşanılmaz ise olacağı bu toplum genel neye inandığını veya neye inanacağını bilmiyor malesef ve ortaya çıkan tablo bu Allahtan korkmuyor kameradan korkuyor bilse Allah c. c görücü ve bilicidir bunu yapmaz Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızı noksansız görür. '' (Bakara suresi ayet 110) buyrulur.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title