Haberler

Malatya: Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi Doğu Grubunda Mücadele Eden Malatya Belediyespor Voleybol Takımı, Ankara'dan Galibiyetle Döndü.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi doğu grubunda mücadele eden Malatya Belediyespor Voleybol takımı, Ankara'dan galibiyetle döndü.

Ankara Keçiören Belediyespor müsabakasını 3-0 kazanan Malatya Belediyespor Voleybol takımı, ligde oynadığı 2 maçı da kazanmış oldu. Malatya Belediyespor Antrenörü Habil Demiralp yönetiminde hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Rize Fındıklıspor maçının hazırlıklarına başlayan Malatya Belediyespor Voleybol takımı bu maçı da kazanarak çıkışı sürdürmek istiyor.

Malatya Belediyespor Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Sezai Gültek, ligin ilk 2 müsabakasını da kazandıklarını hatırlatıp, "Hedefimiz Play-off'ı çıkmaktır. Bu nedenle bu hafta da galip gelerek puan cetvelinde üst sıralara yerleştik. Bunun devamını getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title