Haberler

Malatya Belediyesi'nin 2008 Bütçesi 135 Milyon YTL Olarak Belirlendi

Malatya Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın'ın Başkanlık Ettiği Toplantıda, 2008 Mali Yılı Belediye Bütçesini de Görüşerek Karara Bağladı. 135 Milyon YTL Olarak Hazırlanan 2008 Mali Yılı Belediye Bütçesi ile İlgili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Metin Mandal, Kısa Bir Konuşma Yaptı. Mandal, Malatya Gerçekleri ile Halkın Durumunun Göz Önü...

Malatya Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın'ın başkanlık ettiği toplantıda, 2008 mali yılı belediye bütçesini de görüşerek karara bağladı. 135 Milyon YTL olarak hazırlanan 2008 Mali Yılı Belediye Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Metin Mandal, kısa bir konuşma yaptı. Mandal, Malatya gerçekleri ile halkın durumunun göz önünde bulundurarak bütçeyi hazırladıklarını söyledi.

Yapılan oylamada, 2008 yılında belediye bütçesinin 135 milyon YTL olması oybirliği ile kabul edildi.

Malatya Belediyesi tarafından daha önce, Malatya Şehirlerarası terminalinin genişletilme ihtimaline karşı bırakılan alan, imar komisyonunun raporu doğrultusunda Eşref Bitlis Lisesi'nin Kuzey kısmına İlkokul yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tahsis edildi.

Bu arada belediye meclisi tarafından, Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi 1. ara sokağa, Şehit Piyade Astsubay Çavuş İbrahim Ahmet Sarıoğlu'nun ismi verilmesini kararlaştırdı.

(NA-ST-Y)

07.11.2007 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title